Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το πρόσωπο του Χριστού στα πιο παράξενα μέρη!

- Advertisement -

Το πρόσωπο του έχει απεικονιστεί σε διάφορα αντικείμενα και παράξενα μέρη.


Το πρόσωπο του Χριστού στα πιο παράξενα μέρη!
Ωστόσο, αυτήν τη φορά ο Ιησούς Χριστός αποκαλύφθηκε από έναν ζωγράφο και διακοσμητή που εργάζεται σε ένα σπίτι στην Eldroth, στο Βόρειο Γιορκσάιρ.
Το πρόσωπο του ήταν κρυμμένο πίσω από μία στερεοφωνική μονάδα.
JESUS2
Ο Sam Dalby είπε ότι δεν είχε παρατηρήσει το γενειοφόρο πρόσωπο μέχρι που κάθισε να φάει το σάντουιτς του!
Μάλιστα, δήλωσε: «Δεν είχα δει το πρόσωπο νωρίτερα. Εμφανίστηκε όταν κάθισα.  Καθόμουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιησού. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να τρώτε το γεύμα σας με τον Χριστό.
JESUS4
Είναι αρκετά διασκεδαστικό και ήμουν ευτυχής για αυτό. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι ένας καλός οιωνός για τη δουλειά που έχουμε κάνει στο σπίτι.»
Ο κ. Dalby άρχισε την ανακαίνιση του σπιτιού του πριν από τα Χριστούγεννα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόσωπο του Χριστού στο τοίχο.
JESUS5
Ωστόσο, ο 37χρονος  τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι συγκινήθηκε από την ιερή εικόνα, συνέχισε να σοβατίζει τον τοίχο με δύο στρώσεις από γαλάκτωμα.
Την ίδια στιγμή, το πρόσωπο του Μεσσία  ανακαλύφθηκε στον Zach Evans, ενώ χρησιμοποιούσε το Google Earth, τον Ιούλιο του 2010.
Ο 26χρονος πωλητής δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης: «Δεν είμαι θρήσκος άνθρωπος που ψάχνει για τις εικόνες της Παναγίας ή του Ιησού στα πάντα, αλλά αυτό είναι προφανές».
Το πεδίο στο οποίο είναι ορατό η εικόνα βρίσκεται σε χωράφια στο Puspokladany της Ουγγαρίας.
JESUS7
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog