Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητής σε σκηνικό ντροπής!

- Advertisement -

Η στέψη (σχεδόν) έγινε, αλλά ποιος μπορεί να μιλήσει μόνο για ποδόσφαιρο…

Με φόντο την επιδρομή των κάφρων και πριν εκείνοι διακόψουν οριστικά το ντέρμπι στο 82′, ο Ολυμπιακός απέδειξε την ανωτερότητα του και με το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, μπορεί από σήμερα να αισθάνεται πρωταθλητής.

Καταστροφή για τους «πράσινους» που -βάσει ΚΑΠ- κινδυνεύουν με μηδενισμό (το ματς θα κατακυρωθεί με 0-3 στον Ολυμπιακό), αποκλεισμό έδρας, χρηματικό πρόστιμο από 120.000 έως 180.000 ευρώ και αφαίρεση βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα (3) αλλά και το επόμενο (2).

Θλιβερά γεγονότα πριν το ματς και στο ημίχρονο, με συγκρούσεις κουκουλοφόρων και αστυνομίας, που είχαν ως αποτέλεσμα 57 προσαγωγές, 23 συλλήψεις και 20 τραυματίες αστυνομικούς -εκ των οποίων οι 2 σοβαρά.

Σχόλιο alex: Όχι ότι δεν έχουμε ξαναδεί παρόμοιες καταστάσεις από τους κάφρους όλων των ομάδων. Δεν γεννηθήκαμε σήμερα. Έχουμε δει τα ίδια και ίσως και χειρότερα. Αλλά, αυτή η κατάσταση κάποτε θα πρέπει να τελειώσει. Εκτός, αν κάποιοι, σκοπίμως δεν βρίσκουν λύση στο πρόβλημα της βίας για άλλους λόγους. Και καλό θα ήταν να τελείωνε όσο το δυνατόν νωρίτερα. Την ευκαιρία την έχουμε. Την διάθεση;

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aυτη η κατασταση θα τελειωσει οταν η πολιτεια κανει σωστα τη δουλεια της και δεν κρινει βαση οικονομικον συμφεροντων οπως φετος επρεπε ο Ολυμπιακος να ακολουθησει τον Ολυμπιακο Βολου και Καβαλα και ο προεδρος του τον Μπεο στη στενη!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog