Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Αυτό είναι το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ!!!”

- Advertisement -

Επειδή, έχουμε μάθει και θεωρούμε χρέος μας, να φιλοξενούμε όλες τις απόψεις…
Διαβάστε τι λέει στο loutrakiblog, ο Νώντας Γ., ο άνθρωπος που δέχτηκε την επίθεση από τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ…

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον, σαν ενεργός πολίτης, όλες τις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας. Με τον φωτογραφικό μου φακό, έχω απαθανατίσει όλο αυτό το διάστημα τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, τα επεισόδια και τις καταστροφές στο Κέντρο της Αθήνας, βιώνοντας παράλληλα και εγώ, την ίδια κατάσταση όπως όλοι οι Έλληνες. Έτσι λοιπόν, γύρω στις 11 το πρωί της Κυριακής, πήγα με μια φίλη μου έξω από τη Λέσχη Φιλίας με σκοπό να τραβήξω φωτογραφίες για το προσωπικό μου αρχείο, για άλλη μια φορά.

Μετά από μισή ώρα και αφού είχα τραβήξει γύρω στις 30 φωτογραφίες, βλέπω έναν άνθρωπο μέσης ηλικίας να έρχεται προς το μέρος μου, αγριεμένος και να με ρωτάει: “Τι κάνεις εδώ; Γιατί τραβάς φωτογραφίες; Είσαι δημοσιογράφος;”. Του απάντησα καταφατικά. Έφυγε και ξαναμπήκε στο εκλογικό κέντρο. Μετά από λίγα λεπτά, βγαίνει ένας νεότερος σε ηλικία άντρας και μου ξανακάνει τις ίδιες ερωτήσεις για να πάρει τις ίδιες απαντήσεις. “Σε ποιό περιοδικό”, με ρωτάει. Ενοχλημένος πια και θέλοντας να τον αποφύγω, του απάντησα “Στην Βαβυλωνία”.

Αφού πήρε τις απαντήσεις του, μπήκε και αυτός στο εκλογικό κέντρο και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είδα και τους δύο άντρες που μου έκαναν τις ερωτήσεις να έρχονται προς το μέρος μου, αυτή τη φορά κρατώντας φωτογραφική μηχανή και με σαφώς πιό απειλητικές διαθέσεις. Προσπάθησαν να μας τραβήξουν φωτογραφίες και εμείς ενστικτωδώς να καλυφτούμε πίσω από ένα φορτηγό. Με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις καταφέρθηκαν εναντίον μας και ανταπέδωσα. Κατευθύνθηκα προς το μέρος τους και τους λέω “Δεν ντρέπεστε που καταστρέφετε την χώρα;”.
Με απίστευτο θράσος, και με ύφος τσαμπουκά που δεν επιτρέπεται από άτομα που ισχυρίζονται ότι διακηρύττουν το δημοκρατικό φέρεσθαι, μου απάντησε ο ένας εξ’ αυτών: “Θα σε γ…με, σε έχω και εγώ φωτογραφία στο κινητό μου”.

Ξαφνικά, νιώθω κάποιον να μου τραβάει από πίσω τα μαλλιά και να με αποκαλεί “κωλόπαιδο” και “αλήτη”. Με μια λαβή, με πετάει κάτω στον δρόμο και άρχισε να με κλωτσάει. Το μόνο που έβλεπα, ήταν πόδια να με κλωτσάνε. Υπολογίζω ότι ήταν 3-4 άτομα. Προσπαθούσα να προφυλάξω τον επαγγελματικό φωτογραφικό εξοπλισμό μου και τον εαυτό μου, πεσμένος κάτω.  Πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τέτοιο εξευτελισμό.  Η φίλη μου, έβαλε τις φωνές: “Ρε τι κάνετε, σταματήστε”, τους είπε. “Αυτό είναι το δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ”, ούρλιαζε. “Τότε μόνο σταμάτησαν ίσως φοβούμενοι μην μαζευτεί κόσμος και το επεισόδιο έληξε.

Η καταγωγή μου είναι Ελληνική γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής και πριν 12 χρόνια, αποφάσισα να έρθω να γνωρίσω, να αγαπήσω και να ζήσω στην χώρα που γεννήθηκε ο πατέρας μου. Θέλω να τονίσω ότι δεν ανήκω σε κάποια κομματική παράταξη. Παρακολουθώ και βιώνω τις πολιτικές εξελίξεις σαν ενεργός πολίτης αυτής της χώρας οι οποίες έχουν δημιουργήσει απίστευτο κοινωνικό βάρος σε όλους τους Έλληνες. Το μήνυμα που προσπαθώ να περάσω είναι ότι κάποτε θα πρέπει να αγαπήσουμε τον τόπο και να μείνουμε μακριά από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα. Να γίνουμε ενεργοί αλληλέγγυοι πολίτες, μακριά από ταμπέλες και ετικέτες.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΥ ΣΟΣΙΑ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ? ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΑΚΡΑΙΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΝΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΣΟΚΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

  2. Αγαπητό loutrakiblog .
    Όλες αυτές τις επίμαχες ώρες στο εκλογικό κέντρο του Πασοκ ήταν κάποια συγκεκριμένα άτομα .
    γιατί δεν δίνεται τα ονόματα τους ? Γιατί τα καλύπτετε ?
    Μήπως επειδή είναι του στενού περιβάλλοντος του Δημάρχου ?
    Μήπως επειδή ήταν εκεί ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου?
    Μήπως επειδή ήταν άτομα της Δημοτικής αρχής?
    Θέλετε να τους κρύβετε η σας επιβάλουν να τους κρύβετε?
    Φανείτε αντικειμενικοί όπως λέτε ότι είσαστε και δώστε τους , αλλιώς συνηγορείτε με αυτούς και γράφετε για να γράφετε .

  3. 11:12.δεδομένου ότι ο MiFi,που έκανε το άρθρο και τράβηξε κα ιτο video της καταγγελίας,θα είναι εκτός για 2-3 μέρες (όχι δεν έφυγε για να καλύψει τους ΠΑ.ΣΟ.Κους,απλά έχουμε και προσωπική ζωή,όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται),θα ζητήσω από τον Alex να πάρει συνέντευξη από τον κύριο Κακούρο,για να μας διαφωτίσει…είσαι ικανοποιημένος ή θέλεις κι άλλον ;;;..εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όποιον μάρτυρα εχει πληροφορίες…εμείς δεν καλύπτουμε,δεν κρύβουμε και δεν "δίνουμε" κανέναν…

  4. Οκ, λοιπόν, βλέπω ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα! Έχουμε γράψει και την άποψη της επιτροπής του ΠΑΣΟΚ (http://loutrakiblog.blogspot.com/2012/03/loutrakiblog_18.html) και την άποψη του παιδιού που χτυπήθηκε. Να τονίσω, ότι πρόκειται για συνέντευξη και όχι για προσωπικές μου απόψεις. Και αυτό γιατί υπήρξαν τηλεφωνήματα, εκτός από το σχόλιο του 11:12. Για διαβάστε το κείμενο: Μήπως μιλάει σε πρώτο πρόσωπο; "Μου είπε, με ρώτησε, μου επιτέθηκαν". Αν θέλετε, μπορώ να οργανώσω και μια αναπαράσταση με τη σκηνοθετική βοήθεια του Άγγελου για να είστε καλυμμένοι. Δεν είναι ο σκοπός μας να "δώσουμε" όπως λέει και ο a.v. λίγο πιο πάνω αλλά να πληροφορήσουμε. Και έχω την αίσθηση ότι το κάναμε. Όταν παραθέτεις και τις δύο απόψεις, βγάζεις και μάρτυρες, βγάζεις και video, ε, τι άλλο θα θέλατε να κάνουμε; Την επόμενη φορά, θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε το γεγονός σε ζωντανή σύνδεση για να ικανοποιήσετε το εγώ σας.

  5. το κοκκινο σωβρακο του μπακα λειπει!!!!!!!!ελεος ρε παιδια το γονατο?μηπως του μαυρισε που τραβαγε γονατιστος φωτογραφιες?μπαμπη(φλου)τα δικα σου μαυριζουν?ετσι για να εχουμε την γνωμη του ειδικου

  6. Τις 30 φωτογραφίες τι τις ήθελε; για αρχείο;
    Γιατί να φωτογραφίζει το κέντρο που είχε οριστει για εκλογικο κεντρο του ΠΑΣΟΚ για τις δικες του διαδικασιες;
    Μην μου πει κανενας ειναι δικο του δικαιωμα. Δικαίωμα είναι εαν συννενει και ο αλλος. Αληθεια εαν εχει προσωπα τους ρωταγε;
    Και το επομενο ερωτημα….τι σημαινει ενεργος πολίτης.
    Δηλαδή εγω που κάθομαι και αδιαφορω για το πολιτικο συστημα συνειδητα δεν ειναι ενεργος πολιτης; Ενεργος πολιτης ειναι μονο οποιος εχει σημαια του παμε, του ΣΥΝ, και του ΠΑΣΟΚ; Εγω που δεν θελω να συμμετεχω σε προκαθορισμενες και αγονες θεσεις αντιδρασης δεν ειμαι ενεργος πολιτης;
    Εγω που δεν γουσταρω ναμου βαζουν κομματικες ταμπελες δεν ειναι ενεργος πολιτης;
    Τι τελικα συμαινει ενεργος πολιτης;

    Εχω βαρεθει …σας εχω βαρεθει με τους κομματικους σας στρατους να οριζεται και καλα οι λιγοι την πλειοψηφια των πολλων.
    Μαζευονται 5 εως 9 άτομα και δηθεν κανουν αντισταση και παλη στου κασιδι το κεφαλι.
    Τσαμπα μαγκες ειναι ολοι.
    Αλλα ειπαμε… ποιο κρατος.
    Αυτοι γιατι εχουν δικαιωμα να πηγαινουν απο εξω απο το εκλογικο κεντρο και να μουτζωνουν και να βριζουν τους ανθρωπους που ηθελαν να πανε; Γουστο τους και καπελο τους. Ποιος εχει το δικαιωμα να βριζει και να απειλει τον συναθνρωπο του για μια επιλογη του…και μαλιστα δημοκτρατικα. ΟΛοι την δημοκρατια επικαλουνται αλλα την δικτακτορια χρησιμοποιουν για να επιβαλουν την αποψη τους.
    Σας εχω βαρεθει ολους σας. Θα μου πεις ψιλα γράμματα για εγκαθετους και κομματικα στελεχη που νομιζουν οτι ετσι διαμορφωνουν πολιτικη και οριζουν το μελλον της Ελλαδας.
    Αι καημενη Ρουμελη….χι χα!!

  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ 'ΞΥΛΟ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ,ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ,ΟΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ ,ΚΛΠ ΙΑΤΡΟΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ……Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΑΡΑΠΟΜΕΝΕΝΟ ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΗΞΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ,Α! ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ…..

  8. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΒΕΙΣ ??????ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!

  9. αν τους πειραζε η φωτογραφικη μηχανη του ανθρωπου,γιατι δεν πηραν την αστυνομια αντι να ασκησουν βια οι πασοκοι?????τωρα το πασοκ θα παιρνει και τον νομο στα χερια του?????????μηπως θελει η κυβερνηση να απολυσει αστυνομικους και να βαλει τα πασοκοσκυλα στην θεση τους?????????χαχα

  10. anonymos 11:12 oi perissoteroi thw dimotikis arxis einai pasokoi kai malista xronia egegramenoi sto komma kai merikoi einai kai kalovolemenoi eutixos den ekana to lathos na tous psifisw giati iksera poli kala oti auti i dimotikoi arxi tha katestrefe ton topo mas alla oute kai tous prodotes psifisa giati katalava oti tha katestrefan tin Ellada mas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog