Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μήνυμα για οικονομική ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας – ΕΛΕΟΣ!!!

- Advertisement -

Μετά τα 2 ευρώ που θα έπρεπε να καταβάλουν όσοι ήθελαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία, με δελτίο τύπου που εξέδωσε, ζητά την ενίσχυση του κόμματος ενόψει των εκλογών, καλώντας τους ψηφοφόρους να στείλουν sms, με κόστος 1, 48…

Ακολουθεί το δελτίο τύπου, το οποίο, σημειώνει πως στο μήνυμα, συμπεριλαμβάνεται και ΦΠΑ…

«Με γνώμονα τη διαφάνεια και στόχο την έμπρακτη συμβολή των πολλών, η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε, ενόψει των επικείμενων εκλογών, οικονομική εκστρατεία με σύνθημα “Δυνατή Νέα Δημοκρατία”.

Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στέλνουν στον αριθμό 54080 ένα ή περισσότερα sms, στα οποία γράφουν: ΝΔ.

Η χρέωση για κάθε sms θα είναι 1,48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Γράφουμε ΝΔ και στέλνουμε το sms στο …

Κοστίζει 1,48 ευρώ.

Στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε τον κοινό αγώνα για προοπτική και ελπίδα.»

Σχόλιο alex: Όποιος θέλει να στείλει μήνυμα, να ενημερωθεί από τα υπόλοιπα blogs και ιστοσελίδες για τον αριθμό που πρέπει να στείλει.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΟΣ ΑΛΕΞ…
    ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ Η ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ; ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ…ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΑΠΟ ΑΛΛΑ BLOK'S ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;; ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ.

  2. ρε αι σιχτιρ! ολα τα κομματα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD_%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82 … βαριεμαι να τα γραψω!!!
    μου εχετε πιει το αιμα πουθα σαας πληρωσω κιολας καθηκια …ουστ

  3. Προς 12:08: Ενημέρωσα, βάζοντας την είδηση. Μπορείς να μου πεις για ποιόν λόγο να βάλω τον αριθμό; Για να κάνω διαφήμιση; Όποιος θέλει τον αριθμό και θέλει να στείλει, να κάτσει να ψάξει. Εγώ τι θες να κάνω; Να στείλω και μήνυμα; Στον τίτλο, υπάρχει και η λέξη ΈΛΕΟΣ συνοδευόμενη μάλιστα με τρία θαυμαστικά! Γι αυτή δεν μας λες τίποτα, το σχόλιό μου σε πείραξε;
    Και κάτι άλλο: Βεβαίως θέλω να επισκέπτονται Νεοδημοκράτες το blog, όπως και όλων των κομμάτων. Άλλωστε, όλοι μας αισθανόμαστε καλύτερα όταν υπάρχουν σχόλια που πραγματικά μας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Είμαι σίγουρος όμως ότι δεν το παρακολουθούν και δεν συμμετέχουν (ακόμη) γιατί έχουν τα δικά τους, τα επίσημα. Από την άλλη, δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αξιόλογα άτομα και προσωπικότητες σε όλα τα κόμματα. Και ναι, για αυτούς, θα ήμουν υπερήφανος αν επισκέπτονταν το blog μας. Για τους άλλους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog