Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παρέλαση στο Μουσείο της Ακρόπολης

- Advertisement -

Αύριο, το Μουσείο της Ακρόπολης θα γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο για όλους. Γενικά, η χούντα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τους πολίτες μακριά από την εξέδρα με τον πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο στην παρέλαση.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η χούντα θα σας στείλει και δωρεάν βίζιτα στο σπίτι σας, οπότε μην πάτε στην παρέλαση…

Τώρα, τι σχέση έχει το Μουσείο της Ακρόπολης με την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου, μην το ψάχνετε. Είναι ο ελληνοχριστιανικός πολιτισμός.
Όπως είχε φανεί ξεκάθαρα από τη χούντα του Παπαδόπουλου, τα γουστάρουν αυτά τα ελληνοχριστιανικά οι χούντες. Και Σωκράτης, και Αριστοτέλης, και Παναγία, και Άγιο Πνεύμα. Όλοι μαζί. Τουρλού.
Πάντως, το Μουσείο της Ακρόπολης είναι ιδανικό για όσους θα είναι νευριασμένοι που δεν θα τους επιτρέπουν οι μπάτσοι να πλησιάσουν τον Παπαδήμο, τον Βενιζέλο και τον Βορίδη, για να τους εκφράσουν τον θαυμασμό τους.
Μπορείτε να πάτε στο Μουσείο της Ακρόπολης, να μπείτε μέσα και να μη φεύγετε με τίποτα.
Δεν πιστεύω να στείλουν τίποτα διμοιρίες των ΜΑΤ να σας κυνηγάνε γύρω από τις Καρυάτιδες. Μια τέτοια είδηση θα γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια του κόσμου και η χούντα θα πέσει αύριο.
Το καλό με μια διαμαρτυρία πολιτών μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης είναι πως αφενός αύριο η είσοδος είναι ελεύθερη -οπότε μπαίνεις χωρίς να σε ψάξει κανείς- και αφετέρου δεν χρειάζεται να έχεις πολεμοφόδια για να αντιμετωπίσεις τα ΜΑΤ.
Τόσα μάρμαρα έχει εκεί μέσα. Αν τα βρεις σκούρα, παίρνεις μια Καρυάτιδα και τους την φέρνεις στο κεφάλι.
(Στον kp)

*pitsirikos

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog