Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Είσαι ο καλύτερος για εμάς!

- Advertisement -

Ο Κέβιν Μιραλάς έχει βάλει πλώρη για να σηκώσει έναν ακόμη τίτλο φέτος πέρα από αυτούς του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Συγκεκριμένα, ο Βέλγος επιθετικός φαίνεται πως θέλει πολύ να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Superleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Και όπως φαίνεται είναι πολύ κοντά στον στόχο του, αφού πέρασε τον μέχρι πρότινος πρώτο σκόρερ Σεμπάστιαν Λέτο και τον άφησε, όπως φυσικά και την ομάδα του τον Παναθηναϊκό, στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα. Ο Κέβιν Μιραλάς έβαλε τέσσερα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον έχει 18 γκολ, έναντι 15 των Κώστα Μήτρογλου και Σεμπάστιαν Λέτο.

Είσαι ο καλύτερος για εμάς, Μιραλάς, Μιραλάς! Και πώς να μην είναι  όταν «ματώνει» συνεχώς τα αντίπαλα δίχτυα…

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 7-2!

mifi:Δεν πιστεύω τώρα Βετούλης και Σία να μην θέλουν τον Μητρο-γκολ το καλοκαίρι στο λιμάνι;15 έχει,και θα βάλει και άλλα..
*gavros

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς έχει το δικό του μυαλό (ο Μήτρογλου) και δεν κάνει ό,τι θέλει ο Βαλβέρδε. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή λύση.

  2. Δεν ταιριάζει με το σύστημα του Βαλβέρδε ο Μήτρογλου Μιχάλη. Με άλλον προπονητή, ίσως…

    Τι να τον κάνω έναν παιχταρά (Ναι, είναι παιχτούρα!) αν κάνει ρδελομπου τα αποδητήρια;;; Μιλάμε είναι για πολλές φάπες ο τύπος…

  3. Καλημέρα Τζον,δεν θα τον πάρεις για γαμπρό,για να σου βάζει γκολάκια θα τον βάζεις μέσα.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι για μεγάλα πράγματα ο Μήτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog