«Συνελήφθησαν, χθες (25-3-2012) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρεις ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 30, 36 και 29 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων…

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (25-3-2012) το πρωί,  στο Λουτράκι Κορινθίας, αφού μπήκαν σε επιχείρηση – πτηνοτροφική μονάδα, η οποία δεν λειτουργεί, αφαίρεσαν ποσότητα μεταλλικών εξαρτημάτων από τον εξοπλισμό αυτής, τα οποία στην συνέχεια φόρτωσαν σε δύο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα, ωστόσο, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών, συνελήφθησαν.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα, από τον εξοπλισμό της ανωτέρω επιχείρησης και άλλα μεταλλικά εξαρτήματα. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων, ανέρχεται στις 40.000 ευρώ.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, καθώς και μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό υλικό, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου».