Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίδειξη δύναμης από τον Ποσειδώνα στο χάντμπολ

- Advertisement -
Μια ακόμη νίκη ήταν το σημερινό αποτέλεσμα της ομάδας του Ποσειδώνα για την 12η αγωνιστική επι της ομάδας Ελπίδες Πάτρας με 35-27. Επανήλθε η ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία στο Αίγιο την προηγούμενη αγωνιστική…

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα : Ακαδημία Πάτρας – Αναγέννηση Βύρωνα 28-26, Ιωνικός Ν.Φ – Πήγασος Αιγίου 20-19, Κορωπί – Νέα Ιωνία 22-19, Παράδεισος Αμαρουσίου – Πανιώνιος 29-20.
 
Ο αγώνας δεν τίθεται σε κριτική αφού η διάθεση των παικτών της ομάδας μας δεν ήταν ο αναμενόμενος. Οι λιγοστοί θεατές σε αυτό το παιχνίδι που ήταν στο γήπεδο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα παρά μόνο από την νίκη του Ποσειδώνα. Κρατάμε την νίκη και βλέπουμε.
Η επόμενη περίοδος θα είναι καταλυτική για όλες τις ομάδες αφού η διακοπή ενός μήνα για τις ανάγκες της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας, των τελικών φάσεων Εφήβων και των διακοπών της εορτής του Πάσχα είναι οι παράγοντες που προκύπτει το μεγάλο αυτό αγωνιστικό κενό.
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την ομάδα της Πάτρας και τον προπονητή τους Κο Καραβελα Αντρέα που συμμετείχαν στην αλλαγή της ώρας του παιχνιδιού για να διευκολύνουμε το έργο του Διομήδη Άργους.
 
Ποσειδών Λουτρακίου – Ελπίδες Πάτρας 35-27
Δεκάλεπτα: 5-5,10-8,18-12(ημχ) 21-16, 28-20,35-27 Δίλεπτα 3/1 Πέναλτι 2/2, 4/5
Διαιτητές Μπάβας Τσάμος. Καλό το νεαρό διαιτητικό δίδυμο.
 
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Χατζηκωνσταντίνου Κ. Φρον/της Τιφτικίδης Λάζαρος.
ΣΓΟΥΡΟΣ Α.,ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ Σ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Λ. 6, ΜΟΥΤΣΑΙ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Α. 6, ΤΟΥΡΚΙΑ Γ.4, ΓΙΟΓΚΑΡΑΚΗΣ Χ., ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν.,ΤΣΙΓΚΗΣ Α. 4, ΜΠΑΡΜΠΑΣ Γ., ΜΠΕΝΑΣ Χ., VUJANOVIC V. 10, ΧΑΝΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α. 3, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Π. 2.
 
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ: Καραβέλας Α. Συνοδός : Κανίστρας Γ.
ΝΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ Ε.,ΔΕΛΔΗΜΟΣ Β. 3, ΠΟΛΙΤΗΣ Τ. 3, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. 5, ΣΠΑΝΟΣ Λ. 3, ΚΟΥΛΗΣ Ν., ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΟΣ Κ., ΡΑΦΤΗΣ Χ. 1, ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ Μ. 12.
 
                  Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
        Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας
α/α
Σωματείο
Βαθ.
1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
23
3
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ*
15
4
ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
15
2
ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
14
5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
12
7
Γ.Σ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
10
6
ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ*
9
8
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ*
8
9
Ο.Φ Ν. ΙΩΝΙΑΣ*
5
10
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ
0
 
Οι ομάδες με (*) έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
 
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς θα ολοκληρώσουμε την πορεία μας όπως έχει σχεδιαστεί. Δεν αντιλαμβάνομαι που αναφέρεσαι ….τα μεγάλα στόματα, NO MONEY και τι σχέση έχει με την φετινή πορεία της ομάδας.

  2. Ναι θα παραμείνουμε στην πρωτιά για την προσπάθεια των αθλητών και τις θυσίες τους, για την αξιοπρέπεια όλων μας και απέναντι στους χορηγούς μας.
    Ναι αυτό είναι σχεδιασμένο.
    Ναι, πράγματι αυτό είπα.
    Εσύ τι κατάλαβες είναι άλλο θέμα.
    Δεν μου εξήγησες όμως τι είπες εσύ;
    Μεγάλα στόματα…ΝΟ MONEY;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog