Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πάγκαλος σε ταβέρνα του Λουτρακίου – Φραστικό επεισόδιο

- Advertisement -

Πριν από λίγο, αναγνώστης μας ενημέρωσε ότι σε πολύ γνωστή ψαροταβέρνα του Λουτρακίου, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση…

Αιτία; Η ξαφνική (για τους παρευρισκόμενους αφού σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, ο καταστηματάρχης είχε ειδοποιηθεί μέρες νωρίτερα) εμφάνιση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου με την σύζυγο του και ένα φιλικό τους ζευγάρι…

Η ένταση δεν άργησε να δημιουργηθεί, καθώς, μερικοί από τους πελάτες, σηκώθηκαν όρθιοι και άρχισαν να βρίζουν τον κύριο Πάγκαλο χωρίς πάντως αυτός να αντιδράσει. Ο καταστηματάρχης, προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν καθώς ο κόσμος ήταν εμφανώς εξαγριωμένος. Μάλιστα, ένας από τους παρευρισκόμενους, του άδειασε το περιεχόμενο μιας κανάτας κρασιού πάνω του. Αυτό το γεγονός ήταν η αφορμή για τον καταστηματάρχη να καλέσει την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και 2 συλλήψεις.

Το περιστατικό δεν φάνηκε να ενοχλεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης που παρά το γεγονός, έκατσε σαν να μην συμβαίνει τίποτα στην ψαροταβέρνα μαζί με την παρέα του και απόλαυσαν τις γαστρονομικές νοστιμιές της. Στις 4:30 περίπου, έφυγαν από το μαγαζί ενώ σύμφωνα με όσα μας είπαν μέλη του προσωπικού, ο λογαριασμός ξεπέρασε τα 500 ευρώ.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτοι που ηταν στην ψαροταβερνα τι ετρωγαν και πως πληρωσαν?Αλλα ξεχασα ισως ετρωγαν φασολαδα! Καλε μας δουλευετε τωρα? ησασταν στην ψαροταβερνα τρωγατε τα ψαρακια σας (ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΨΑΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ) ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ????ΕΛΕΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog