Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δ.Τ. Ποσειδών Λουτρακίου: “Τεράστιο το όφελος”

- Advertisement -

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκε ο προημιτελικός αγώνας Χάντμπολ ανάμεσα στο Διομήδη Άργους και την αντίστοιχη ομάδα Kriens Ελβετίας στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ»…

Οι εντυπώσεις  της Ελβετικής αποστολής για τον τόπο μας και τη διοργάνωση ήταν κάτι παραπάνω από κολακευτικές. Οι άνθρωποι είχαν μείνει έκπληκτοι από το Κλειστό Γυμναστήριο. Από τις υποδομές  και την καθαριότητά του. Είχαν μείνει ενθουσιασμένοι από την πόλη και τις φυσικές ομορφιές της το έλεγαν και μας το ξαναέλεγαν από την μικρή τους εμπειρία στην πόλη μας.

Πιστεύαμε ότι ήταν μια φιλοφρόνηση από της δική τους την πλευρά για να μας αποφύγουν ή μια διπλωματική απάντηση γιατί θεωρούσαμε ότι η  Ελβετία δεν στερείται από ομορφιές ώστε να μαγευτούν από τον τόπο μας.

Και όμως η χωρίς προηγούμενο αβίαστη δήλωση του προπονητή τους Κου Βίντερ, ήταν κάτι που μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι για τον τόπο μας αλλά και για τις υποδομές μας ,αυτές  που χρησιμοποιούμε και εμείς καθημερινά για τις ανάγκες των τμημάτων μας. Υποδομές που φροντίζουμε σαν το σπίτι μας για την φιλοξενία και τις υπηρεσίες  που μας παρέχουν. Οι δηλώσεις τους δεν ήταν φιλοφρονήσεις αλλά πέρα ως πέρα αληθινές!

Ο  προπονητής των Ελβετών ανέφερε στον δημοσιογράφο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης ,μετά το τέλος και του αποκλεισμού τους από την Ευρωπαϊκή διοργάνωση Challenge Cup.
Τόρμπεν Βίντερ (ο Δανός της προπονητής Κριένς): «Συγχαρητήρια για τον Διομήδη, μας έκανε εντύπωση το πάθος που έπαιζε. Έχουν έμπειρους και έξυπνους παίκτες σε αντίθεση με εμάς, αλλά είδαμε μια πρωτοφανή άμυνα που μας ανάγκασε σε 16 λάθη. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και έπαιξε ρόλο. Η ατμόσφαιρα, η ποιότητα των παικτών και το πάθος πιστεύω ότι μπορούν να φέρουν στην κατάκτηση της Κούπας. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Διομήδη, αφού στο λεωφορείο συζητούσαμε με τους παίκτες και λέγαμε πως ύστερα από δύο ημέρες στο Λουτράκι, οι περισσότεροι θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι για διακοπές».

http://www.handball.org.gr/gr/pressto.asp?c=510&id=2764

Οι άριστες σχέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των ανθρώπων του τμήματος Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου – με όλα τα σωματεία και όλες τις Ομοσπονδίες που είναι μέλος-  ανά την Ελλάδα , έφεραν με την δική μας  προτροπή,  μια αξιόλογη διοργάνωση στην πόλη μας που ελπίζουμε να έχει και συνέχεια…. μέχρι και τον τελικό του θεσμού- μπορεί να φιλοξενήσουμε εάν μας βοηθήσει λίγο η ομάδα του Διομήδη και η κλήρωση!!!!!! Δηλαδή να γίνει η απονομή του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Challenge Cup στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ποιος μπορεί να το φανταστεί;

  Οι εξαίρετες σχέσεις με την διοίκηση του Διομήδη Άργους, η αθλητική υποδομή της πόλης μας και η άριστη επικοινωνία με τον Προμηθέα και διευθυντή του Κο Π.Αργύρη, μας έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε έναν τόσο σημαντικό αγώνα.

Από τέτοιες διοργανώσεις μόνο κερδισμένος μπορείς να είσαι. Είτε ως σύλλογος είτε ως πόλη. Ελπίζουμε ότι και η Δημοτική Αρχή πού ήταν παρούσα και παρακολούθησε από κοντά την επιτυχημένη καθ` όλα διοργάνωση, είδε πως μπορεί να γεμίσει ασφυκτικά ένα γήπεδο με φιλάθλους από Ναύπλιο, Άργος, Τρίπολη, Αθήνα και Πάτρα,  θα πρέπει να λάβει την πρωτοβουλία ώστε να είναι αρωγός στην διεξαγωγή και της επόμενης αγωνιστικής του Διομήδη με την Ισραηλινή Ομάδα στους τέσσερις του θεσμού.

Η δική μας συμβολή  ήταν ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια του φίλου σωματείου  Διομήδη Άργους και με την ευκαιρία αυτή να του ευχηθούμε καλή συνέχεια και σε αυτό τον δύσκολο γύρο.
Ελπίζουμε ότι όλοι θα «συνεργαστούν» ώστε  να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχημένη αγωνιστική διοργάνωση, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

Η προσπάθεια του ΔΣ του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ καθώς και όλων των συλλογικών φορέων του Δήμου μας θα πρέπει να είναι η συμμετοχή στην ανάδειξη των δυνατοτήτων της περιοχής μας προς όφελος  του Δήμου  και της κοινωνίας του που μας στηρίζει όχι μόνον ηθικά αλλά κυρίως υλικά {μέσω της χρήσης των Δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων του} ιδιαίτερα δε και οικονομικά. Δύναμή μας και στόχος μας η όλο και αυξανόμενη παρουσία του κόσμου στις εκδηλώσεις μας.

 Εμείς ευχαριστούμε τον Διομήδη Άργους για την δυνατότητα που μας έδωσε να συμμετέχουμε στο δικό του έργο και να παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Υ.Γ: Ο Αθλητικός Όμιλος  του Διομήδη θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια το Δ.Σ τα στελέχη του τμήματος Χάντμπολ , την τεχνική ηγεσία και τους αθλητές του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την συμπαράσταση και την βοήθεια τους για την άψογη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.
 Αποδεικνύουν έμπρακτα την συμπάθεια τους προς την ομάδα μας και την αγάπη τους για το άθλημα . Τους ευχαριστούμε θερμά.
 Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους που ήρθαν και παρακολούθησαν τον αγώνα.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog