Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Πιάστηκαν στα χέρια» στη Βουλή

- Advertisement -

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Νίκο Σηφουνάκη και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων του Σώματος Γρηγόρης Νιώτης να διακόψει την συνεδρίαση της Ολομέλειας…

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση από τον κ. Σηφουνάκη φραστικής «βελτιωτικής» τροποποίησης στο νομοσχέδιο για τον νέο Οικοδομικό Κανονισμό, λίγο πριν την ψήφιση του επί του συνόλου.

Σύμφωνα με την προσθήκη εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι Ξάνθης και Ροδόπης στη ρύθμιση για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων με την καταβολή μόνο του 20% του προστίμου, το οποίο ίσχυε αρχικά μόνο για τους μουσουλμάνους.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στους διαδρόμους της Βουλής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο να επιτίθεται κατά του κ. Σηφουνάκη και να τον κατηγορεί ότι πραξικοπηματικά παραβιάζεται το Σύνταγμα καθώς απαγορεύεται οποιαδήποτε αλλαγή σε νομοσχέδιο κατά την ψήφιση του επί του συνόλου.

Ο κ. Σηφουνάκης τον κάλεσε να απαντήσει αν διαφωνεί επί της ουσίας της ρύθμισης καθώς όπως εντάσσει πλέον όλους τους κατοίκους, και της Ροδόπης και της Ξάνθης και όχι μόνο τους μουσουλμάνους, όπως αρχικά προέβλεπε.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog