Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μια τραυματίας στο Σύνταγμα από τα επεισόδια

- Advertisement -

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ στο Σύνταγμα, όπου είχε συρρεύσει από το απόγευμα πλήθος κόσμου στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων μνήμης για τον 77χρονο αυτόχειρα…
Λίγο μετά τις 21.00 κoυκουλοφόροι επιτέθηκαν με μολότοφ κατά των αστυνομικών και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων. Η ένταση μεταφέρθηκε και μπροστά από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, ενώ άγνωστοι στη Σταδίου άρχισαν να σπάνε μάρμαρα για να πετάξουν προς τους αστυνομικούς.

Αργότερα, σημειώθηκε νέα ένταση, που κατέληξε στον τραυματισμό μίας νεαρής γυναίκας, την ώρα που τα ΜΑΤ απωθούσαν συγκεντρωμένους από τη Λεωφόρο Αμαλίας. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι η κοπέλα τραυματίστηκε διότι δέχθηκε χτύπημα από αστυνομικό στον αυχένα. Γιατροί του Ερυθρού Σταυρού έσπευσαν για να τις παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα έως τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε τουλάχιστον 10 προσαγωγές.

Μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή για διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης σχετικά με τις συνθήκες τραυματισμού της νεαρής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog