Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός και Ατρόμητος στον τελικό του Κυπέλλου

- Advertisement -

Πάει να γίνει θεσμός. Στον τελικό του Κυπέλλου απλά να αλλάζει ο αντίπαλος του Ατρομήτου…

Οι Περιστεριώτες έφυγαν με το πολύτιμο 2-2 από την Τρίπολη και εξασφάλισαν για δεύτερη σερί χρονιά την παρουσία τους στο ραντεβού του ΟΑΚΑ.

Τυχερή αλλά και αποτελεσματική η ομάδα του Δώνη, εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά αμυντικά λάθη του Αστέρα και χρειάστηκε άλλο ένα γκολ του Μήτρογλου για να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το έκτο λεπτό του αγώνα (λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι).

Ο Ολυμπιακός δεν πέρασε σαν άνεμος από το «Γεντί Κουλέ» αλλά σημασία έχει ότι πέρασε στον τελικό. Σε ένα παιχνίδι όπου ο αέρας έπαιξε περισσότερο από τις δύο ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ και έστω και με λίγο άγχος στο τέλος, πάνε ολοταχώς για το νταμπλ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Μετρημένες… οι καλές φάσεις στο ματς, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν περισσότερες στο πρώτο ημίχρονο και τον ΟΦΗ να γίνεται επικίνδυνος μετά το 70ο λεπτό. Δυνατές μονομαχίες, πάθος και καλό κλίμα στις κερκίδες ήταν τα θετικά στοιχεία ενός αγώνα που ποιοτικά, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος εξαιτίας του δυνατού αέρα.

Με πρόβλημα στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Ιμπαγάσα στο 646ο λεπτό του αγώνα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το αφεντικο με τον υπαλληλο δηλαδη ? Τους σκλαβους που εχουν δωσει στον υπαλληλο, θα τους αφησουν να παιξουν ? Να τον δειτε τον αγωνα γιατι αυτα τα χαλια σας αξιζουν και μολις τελειωσει να πανηγυρισετε σαν τρελοι μιας και θα εχετε παρει το Γαλαδιαξικο τροπαιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog