Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χωρίς γιατρό το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου μέχρι νεοτέρας

- Advertisement -

Πριν από λίγο ήρθαμε σε επικοινωνία με το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, μετά από καταγγελία αναγνώστη που ανέφερε ότι σήμερα δεν υπάρχει γιατρός στην αποκεντρωμένη μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου…

Μας πληροφόρησαν, λοιπόν, ότι στη 13:30 το μεσημέρι έλαβαν ένα fax με την ένδειξη “Εξαιρετικά Επείγον” από την διοικήτρια του ΓΝ Κορίνθου, κυρία Σκέπερς, που τους ενημέρωνε ότι οι ειδικευόμενοι γιατροί καλούνται να κάνουν την εφημερία τους στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Το fax είναι αναρτημένο και στον πίνακα ανακοινώσεων του Κέντρου Υγείας.

Εξαιρετικά Επείγον
Λόγω επίσχεσης εργασίας των ειδικευμένων ιατρών του ΓΝ Κορίνθου και προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής εφημερία του, καλούνται οι εφημερεύοντες ιατροί του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου να εφημερεύσουν στο ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων περιστατικών) του ΓΝ Κορίνθου από σήμερα και μέχρι τη λήξη της επίσχεσης.

Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή, αφήνει χωρίς γιατρό ένα ολόκληρο Κέντρο Υγείας άγνωστο για πόσο μιας και δεν αναφέρεται η ημερομηνία λήξης της επίσχεσης εργασίας. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο έκτακτο περιστατικό για να μην βρεθούμε μετά στην δύσκολη θέση να αναζητούμε υπεύθυνους!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog