Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου καταδικάζουν τα επεισόδια στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τρίπολης

- Advertisement -
Οι Οικολόγοι Πράσινοι Πελοποννήσου παρακολούθησαν με αποτροπιασμό τα επεισόδια που δημιούργησε ομάδα θερμόαιμων πολιτών στο ΠΕΣΥΠ με αφορμή την χωροθέτηση μιας μονάδας βιοαερίου από αγροκτηνοτροφικά απόβλητα στην Μαντινεία…


Πέρα από το αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς με την πολιτική Τατούλη, το να ασκείται βία που μπορεί να φτάσει ακόμη και σε θανάτους πολιτών, δείχνει το μέγεθος της κρίσης που διέρχεται η χώρα, που είναι πρωτίστως κρίση πολιτισμική εκτός από οικονομική, πολιτική και οικονομική κρίση.

Είναι προφανές ότι ο τρόπος που ασκήθηκε και εξακολουθεί να ασκείται η πολιτική στην χώρα εξέθρεψε και επιτείνει φαινόμενα, που τώρα δύσκολα θα τιθασευτούν ιδίως από εκείνους που τόσα χρόνια τα καλλιέργησαν και εξακολουθούν να τα καλλιεργούν για να αποκομίσουν πολιτικά και προσωπικά οφέλη.

Φαίνεται σήμερα ότι ο ψύχραιμος και τεκμηριωμένος με κριτήρια κοινωνικής συνοχής και οικολογικής συμβατότητας λόγος πνίγεται. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι,τρώει τις σάρκες της, κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με την βία.

Οι ΟΠ ακριβώς στους σημερινούς καιρούς δηλώνουν ότι είναι αντίθετοι με την βία σε κάθε μορφή της και γνωρίζοντας τα αδιέξοδα στα οποία αυτή οδηγεί, προσπαθούν να προτείνουν λύσεις βιώσιμες για την κοινωνία και το περιβάλλον.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog