Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη 34άχρονος στο Λουτράκι

- Advertisement -

Συνελήφθη, το Σάββατο το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 34χρονος Έλληνας, για κλοπή…

Ειδικότερα, ο ανωτέρω την 06-04-2012 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκε σε κατάστημα-αναψυκτήριο, ιδιοκτησίας Έλληνα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ο 34χρονος εντοπίστηκε και  συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου. Επιπλέον, όπως προέκυψε ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ο 34χρονος είχε διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και κλοπής μοτοσικλέτας:

•Την 18-12-2011 το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκε σε κατάστημα-αρτοζαχαροπλαστείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

•Την 22-12-2011 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκε σε κατάστημα-εστιατόριο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

•Την 12-01-2012 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, μπήκε σε κατάστημα-αρτοζαχαροπλαστείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

•Την 05-04-2012 το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Η Αστυνομική έρευνα και το Προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλα παρόμοια παράνομα αδικήματα».

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι τόσο σημαντικό για την αστυνομία του Λουτρακίου αν τα καταστήματα στα οποία έγιναν οι κλοπές ανήκουν σε Έλληνα ή αλλοδαπό?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog