Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ καταγγέλλει το ΚΚΕ

- Advertisement -

Το ΚΚΕ καταγγέλλει «τον αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ» και σε σχετική ανακοίνωσή του παρουσιάζει στοιχεία που «αποκαλύπτουν τον θρασύτατο και προκλητικό αποκλεισμό» του κόμματος, όπως τονίζει…

Στην ανακοίνωση το ΚΚΕ αναφέρει ότι στις δεκάδες συζητήσεις που διοργανώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 2/4 έως την Κυριακή 8/4, προσκλήθηκαν 180 εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων. Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε αυτές τις συζητήσεις άρχισε και τελείωσε στον 1 εκπρόσωπο!

Συγκεκριμένα συμμετείχαν 138 εκπρόσωποι από κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, 12 εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, 9 του ΛΑΟΣ, 8 της ΔΗΜΑΡ, 5 από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», 3 από τη ΔΗΣΥ, 2 από την «Κοινωνική Συμφωνία», 1 από τους Οικολόγους, 1 από τη «Δράση», 1 από το ΚΚΕ. Σημειωτέον ότι άμεσα ή έμμεσα, σε όλες αυτές τις συζητήσεις οι θέσεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ βρίσκονταν στο στόχαστρο.

Το ΚΚΕ τονίζει ότι «οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και προσθέτει ότι ανεξάρτητα απ’ το βαθμό συμφωνίας με την πολιτική του ΚΚΕ έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τις θέσεις και τη δράση του κόμματος και πρέπει να καταδικάσουν και με την ψήφο τους το τείχος της σιωπής σε βάρος του, καθώς και την επιχείρηση διαστρέβλωσης και συκοφάντησης των θέσεών του από τους μηχανισμούς που υπηρετούν την πλουτοκρατία και την ΕΕ».

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ναι, είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε τις απόψεις του 1,5% του Ελληνικού πληθυσμού που κλείνει τα λιμάνια και οδηγεί στην απόγνωση την Ελλάδα στις ημέρες του Πάσχα!

  2. Ευτυχώς που δεν έμοιασαν όλοι στους πανέξυπνους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που φέρνουν νομοσχέδια μια το κατακαλόκαιρο για τα ταξί και παρέλυσαν τον τουρισμό και μια τώρα το Πάσχα με τα πλοία. Έτσι μας βύθισαν όλους για να δικαιώσουν το χαρακτηρισμό του Γιωργάκη ότι η χώρα είναι Τιτανικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog