Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκολ και θέαμα στο Λουτράκι

- Advertisement -

ΠΑΟ Λουτράκι και Κόρινθος πρόσφεραν όμορφο θέαμα στο φιλανθρωπικό φιλικό, που διεξήχθη τη Μ. Τετάρτη στο Θώδειο, για την ενίσχυση του Φιλόπτωχου ταμείο του Ιερού Ναού Παναγιάς Γιάτρισσας στο Λουτράκι…

Η Μπάρτσα πήρε τη νίκη με 4-2, ενώ η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ικανοποιητική, καθώς στις εξέδρες του Σταδίου βρέθηκαν περίπου 100 άτομα. Με την Κόρινθο χρησιμοποιήθηκαν και 5 υπό δοκιμή νεαροί ποδοσφαιριστές, δύο (ένας τερματοφύλακας και ένας επιθετικός) από τους οποίους άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το ματς ήταν ανοικτό με αρκετές φάσεις και την Κόρινθο να παίρνει το προβάδισμα με τον Νιάρο (11′). Οι “οράνιε” ισοφάρισαν στο 31′ με έξοχο πλασέ του Χρυσαφίδη, όμως, με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Δημητριάδης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Για τους νικητές σκόραραν ακόμη δύο υπο δοκιμή παίκτες, ενώ ο Χρυσαφίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μείωσε προσωρινά (2-3) για τον ΠΑΟΛ. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δασκαλόπουλος, με βοηθούς τους Μπετσόγλου και Σπηλιώτη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κορδώσης, Γιαννακούλης, Γκαρμίρης, Κρίκας, Μαυρέλης, Ανδρεατίδης, Αντωνίου, Αποστολάκης, Χρυσαφίδης, Μίχας, Τσατσόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Νικολόπουλος, Τσώκος, Τσουμάνης, Σπέτσι Καλλάς, Δημάκης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Δανιήλ, Τσούκης, Νιάρος, ΣεΪτάι, Λουμπαρδέας, Μπαλτζής, Λαμπρογέωργος, Παπακωνσταντίνου, Σπυρόπουλος, Δημητριάδης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν ακόμη οι Ντερτιλής, Μπακιρτζίδης, Σιώκος, Χατζόπουλος, Μαλαχάτης και οι πέντε υπό δοκιμή ποδοσφαιριστικές.

korinthiansports.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog