Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Το μεγάλο μπαμ της «Μπάρτσα»

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των Καταλανών έχει στο στόχαστρό του 4+1 παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση!…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» ο Τιάγκο Σίλβα (Μίλαν), ο Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ) και ο Τζόρντι Άλμπα (Βαλένθια) πρόκειται να φορέσουν τα «μπλαουγκράνα» το προσεχές καλοκαίρι, παρά το μειωμένο σχετικά μπάτζετ για τις καλοκαιρινές μεταγραφές που είχε προαναγγελθεί και δεν ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ.

Όσο για το πέμπτο αστέρι, πρόκειται για τον νεαρό (19 χρόνων) διεθνή με την Ισπανία μεσοεπιθετικό της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ίκερ Μουνιαΐν, ο οποίος αρέσει πολύ στον Γκουαρντιόλα αλλά και σε όλο το τεχνικό επιτελείο των Καταλανών.

Και αν για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις παικτών υπάρχει δυσκολία υλοποίησης της μεταγραφής, μην νομίζετε ότι στην περίπτωση του Μουνιαΐν τα δεδομένα είναι ευνοϊκότερα. Ο Μουνιαΐν έχει συμβόλαιο με τους Βάσκους μέχρι το καλοκαίρι του 2015, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 45 εκατ. ευρώ!

Πηγή: sday.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ. Αν πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ (σ.σ. ενδιαφέρεται και η Ρεάλ), έχει ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την περίοδο από αυτή την πλευρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog