Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η τραγική ιστορία του Μοροζίνι

- Advertisement -

Ορισμένοι άνθρωποι θαρρείς και είναι σημαδεμένοι από τη μοίρα. Σε αυτή την κατηγορία πρέπει να ανήκει ο Πιερμάριο Μοροζίνι, που χθες έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια της αναμέτρησης της Πεσκάρα με τη Λιβόρνο για τη Serie B…

Ο άνθρωπος που τον ανέδειξε από τις ακαδημίες της Λιβόρνο, Μίνο Φαβίνι, έφερε στην επιφάνεια τις τραγικές στιγμές που πέρασε στη σύντομη ζωή του ο 25χρονο ποδοσφαιριστής.

«Ήταν πολύ άτυχος. Έχασε τους δύο γονείς του σε νεαρή ηλικία, ο αδερφός και η αδερφή του έχουν αναπηρίες, ενώ ο μικρότερος αδερφός του πρόσφατα αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα παράθυρο», ανέφερε, αλλά τόνισε πως παρά τις δυσκολίες, ο εκλιπών ήταν αδαμάντινος χαρακτήρας. «Ήταν χρυσό παιδί. Πάντα προσπαθούσε να βοηθήσει την οικογένειά του και όποιος το είχε ανάγκη. Είχε μία αξιόλογη καριέρα μπροστά του και όπου πήγαινε όλοι έλεγαν τα καλύτερα».

Ο θάνατος του Μοροζίνι σκόρπισε θλίψη στις τάξεις της Λιβόρνο. «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους και πρέπει να την ξεπεράσουμε ενωμένοι. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απέναντι στη μοίρα», δήλωσε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Άλντο Σπινέλι.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λιβόρνο υπήρχε το ακόλουθο μήνυμα: «Αντίο Πιερμάριο. Ο πρόεδρος Άλντο Σπινέλι, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και όλη η οικογένεια της Λιβόρνο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Πιερμάριο Μοροζίνι. Από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, ο Πιερμάριο κέρδισε την εκτίμηση όλων για την ποιότητά του σαν αθλητής και άνθρωπος. Η Λιβόρνο εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».

Μεγάλες προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου μίλησαν για την τραγωδία. «Ένας ποδοσφαιριστής να καταρρέει στο γήπεδο και να πεθαίνει. Σοκαριστικές εικόνες που θα μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένες στη μνήμη μας. Απέναντι σε αυτή την τραγωδία δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο σεβασμός και σιωπή…», ανέφερε ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog