Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σκότωνε την ώρα του στο ίντερνετ και ανακάλυψε ότι ήταν 34 χρόνια αγνοούμενος!

- Advertisement -

Μια βαρετή ημέρα της άνοιξης ο 35χρονος Στιβ Κάρτερ έψαχνε να διαβάσει κάτι ενδιαφέρον στο διαδίκτυο όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ανατριχιαστική ανακάλυψη: μια παιδική του φωτογραφία σε ιστοσελίδα για αγνοούμενα παιδάκια…

Σε ένα λεπτό έμαθε ότι ήταν Χαβανέζος, τον είχαν απαγάγει όταν ήταν έξι μηνών, η βιολογική του μητέρα έχει επίσης κηρυχθεί αγνοούμενη και το πραγματικό όνομά του είναι Μαρξ Πάναμα Μπάρνς!

«Ανατρίχιασα όταν είδα τη φωτογραφία μου. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε είχα απορίες για την καταγωγή μου επειδή το πιστοποιητικό γεννήσεώς μου είχε εκδοθεί με έναν χρόνο καθυστέρηση αλλά δεν ήμουν πραγματικά έτοιμος για μια τέτοια ανακάλυψη», δηλώνει ο Κάρτερ στο περιοδικό People.

Η βιολογική του μητέρα Σαρλότ Μοριάρτι έχει δηλωθεί στους αγνοούμενους από τις 21 Ιουνίου 1977 και ο πραγματικός του πατέρας, 61χρονος Μαρκ Μπαρνς αποκαλύπτει ότι πέρασε ενάμιση χρόνο ψάχνοντας απεγνωσμένα ίχνη της συζύγου του και του μωρού τους.

Η αλήθεια είναι τραγική. Η ίδια η μητέρα είχε απαγάγει το παιδί της και το είχε παρατήσει με ψεύτικα στοιχεία (όνομα και ημερομηνία γέννησης) σε άγνωστο σπίτι για να το βρει η αστυνομία. Παλιότερα η μητέρα του είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική αλλά όταν κατάφερε να σβήσει τα χνάρια της δεν την εντόπισε ποτέ κανείς…

Το μωρό το έστειλαν σε ένα ορφανοτροφείο το οποίο εντελώς συμπτωματικά βρισκόταν 30 μίλια από το σπίτι στη Χαβάη που ζούσε με τους γονείς του! Τρία χρόνια αργότερα τον υιοθέτησαν οι Στιβ και Πατ Κάρτερ οι οποίοι τον πήραν μαζί τους στο Νιού Τζέρσεϊ.

Οταν η μητέρα απήγαγε το μωρό και εξαφανίστηκε άφησε πίσω της τον σύζυγο αλλά και το άλλο παιδί της, ένα κορίτσι 8 ετών τότε. Η Τζένιφερ Μονχάιμερ αποφάσισε να αναζητήσει τον χαμένο της αδερφό. Εδωσε μια φωτογραφία του σε ιστοσελίδα για αγνοούμενα παιδιά και εκείνοι έφτιαξαν ψηφιακά μια εικόνα προσπαθώντας να δείξουν πώς θα ήταν ο Μαρξ σε ηλικία 28 ετών. Οταν επτά χρόνια αργότερα ο Μαρξ είδε την εικόνα αυτή αναγνώρισε τον εαυτό του!

Εκανε αμέσως τεστ DNA και επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ο χαμένος αδερφός της Τζένιφερ. Τα νέα σόκαραν τον πατέρα ο οποίος δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη στην πρώτη τους επικοινωνία…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog