Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φίλε αριστερέ πόσους χρυσαυγίτες δημιούργησες σήμερα ;

- Advertisement -

Βλέπω στις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και ανατριχιάζω. Τι έγινε και γέμισε ο τόπος ακροδεξιούς. Ποιος τους ώθησε σε αυτά τα μονοπάτια; Εσύ αγνέ φίλε της Αριστεράς το έκανες αυτό! Εσύ ο αγνός αριστερός με την καθοδήγηση των ηγετικών συντρόφων σου που από το 1974 μας φλόμωσες στις μπούρδες…
Προσωπικά δεδομένα για να γλυτώνουν οι απατεώνες, την στιγμή που και ο τελευταίος υπάλληλος εισπρακτικής εταιρείας ή τράπεζας έχει πρόσβαση στον Τειρεσία και βλέπει ταυτότητα, ΑΦΜ ,διεύθυνση τι δάνεια έχεις, πόσες κάρτες έχεις , πόσα χρωστάς και που τα έχεις ξοδέψει.

Απαγορεύεις στην αστυνομία να χρησιμοποιεί κάμερες ή για να το κάνει θέλει χίλιες δυο εγκρίσεις την στιγμή που η Ελ. Βενιζέλου στο Λουτράκι για παράδειγμα είναι γεμάτη και μάλιστα οι κασέτες είναι στα χέρια ιδιωτών.

Ευνούχισες την Αστυνομία. Κατάργησες την Χωροφυλακή για να έχεις μία Αστυνομία και έφτιαξες Αστυνομία, Ειδικούς φρουρούς, Συνοριακή Αστυνομία, Οικονομική Αστυνομία.

Έφτιαξες νόμους που σέβονται απόλυτα τα δικαιώματα των παρανόμων και των εγκληματιών. Έφτιαξες τέτοιες ποινές που κανείς δεν πάει φυλακή και αν πάει με κάποια ευνοϊκή ρύθμιση βγαίνει έξω και με ανάγκασες να βάλω εγώ συναγερμό και κάγκελα στο σπίτι μου, λες και είμαι εγώ ο φυλακισμένος.

Έφτιαξες το πανεπιστημιακό άσυλο και στην ουσία ο μοναδικός χώρος που δεν μπορεί καν να πει κάποιος την όχι αριστερή γνώμη του είναι εκεί.

Έδωσες ασυλία στους συντρόφους σου υπουργούς, βλέπε Άκη, Μαντέλη, Τσουκάτο για να μπορούν να κλέβουν με την ησυχία τους.

Έφερες στην χώρα όλο το Πακιστάν, Ινδία, Μπαγκλαντές και όποιον άλλο γούσταρε και το αίτημα σου ήταν να τους κάνεις όλους νόμιμους αρά μόνιμους.

Τώρα θα μου πεις ότι δεν κυβέρνησε η Αριστερά αλλά το ΠΑΣΟΚ! Σωστά! Στο ΠΑΣΟΚ αποκαλούνται σύντροφοι όπως και εσείς. Οι μεταγραφές μεταξύ σας είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Να σου θυμίσω το αστέρι του πολυτεχνείου πρώην αρχηγό του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και σημερινή επίτροπο στη Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολάτρευτη κυρία Δαμανάκη. 

Η επίσημη αριστερά στην χώρα μου θυμίζει τον πάγκο ποδοσφαιρικής ομάδας (ΠΑΣΟΚ) που σηκώνει τους παίκτες όταν έχει πρόβλημα. Αλησμόνητοι οι έρωτες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Άλλωστε εσύ αριστερέ τι ζήταγες όλα αυτά τα χρόνια; Ότι έκαναν οι σύντροφοι σου του ΠΑΣΟΚ αλλά σε μεγαλύτερο βαθμό! Περισσότερες παροχές με δανεικά, περισσότερη ασυδοσία- ελευθερία την λες εσύ, περισσότερο κράτος άρα και περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους.

Περίμενες ότι δεν θα αντιδρούσε ο νομοταγής πολίτης. Ο νοικοκύρης που με τον ιδρώτα του προσπαθεί να ζήσει την οικογένεια του;

Εσύ τον έκανες Χρυσαυγίτη και ακροδεξιό. Πρόσεξε προς το παρών απλά αντιδρά. Μην παίζεις όμως με την φωτιά!

Ο λαός μας λέει ότι όποιος παίζει με την φωτιά ή καίγεται ή καίει τους άλλους!!!

Μπετόβλακας

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε μου ! Με αυτό το κείμενο έχεις περιγράψει ακριβώς , το πως νιώθουν όλοι όσοι , δεν υπακούν τυφλά σε καμιά παράταξη , δεν γλύφουν κανέναν κερατά και πιστεύουν ότι η ευημερία της πατρίδας τους φέρνει την ευημερία στο σπίτι τους και στην οικογένεια τους .
    Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα , εκεί έξω άνθρωποι σαν εσένα !

  2. ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ,ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ..ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ …ΤΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ?

  3. ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΡΧΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

  4. Δεν ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για άλλους λόγους. Αλλά έχει δίκιο.
    Εχετε δημιουργήσει οι αριστεροι μια δημοκρατία κατά παραγγελία.
    Εχετε το δικαιωμα να πεταξετε γιαουρτι και να πεταξετε εξω οποιον σας γουσταρει και να θεωρειτε τον εαυτο σας ΠΑΤΡΙΩΤΗ όταν ο άλλος όταν το κάνει σε εσας είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ.
    Αυτή είναι η δημοκρατια κατα παραγγελία.
    Αριστεροι με ΤΟ ΚΚΕ να έχει επιχειρησεις για να στηρίξει και κάτσε καλα τον αγωνα του και Αλαβάνος και ο άλλος πως τον λένε….. με σπιτια οικοπεδα μετοχες και παει λέγοντας. Αρε κατι υποστηρικτες του ΛΑΟΥ.
    Σπερνατε τοσο καιρο ανέμους θα θερισετε θυελλες!!!! Αριστεροι του…. σάπιου συστήματος.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ και οι ΛΟΙΠΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!

  5. Παιδια ηρεμηστε. Ο Μπετοβλακας μάλλον μιλαει για την δικη του Μακρινη Αμερικη που ειναι κουμμουνιστική. Εν πάσει περιπτωσει η ομορφια της αριστερης μας – κατά μπετοβλακα- δημοκρατιας ειναι η ελευθερία του λόγου. Διασκεδαστικές απόψεις μπετόβλακα, σε καμμία περίπτωση σοβαρές ούτε καν σοβαροφανείς καθώς ξεσπαθώνεις κατα αριστεράς που δεν κυβερνησε ποτε (και ασε το παραμυθι για αριστερο ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα και στους τύπους σοσσιαλιστικό και ο σοσσιαλισμός δεν είναι αριστερά) αλλά φαίνεται ήσουν σε κόμα όταν κυβέρνησε και η ολοδέξια ΝΔ γιατί περί αυτής ούτε λόγος…

  6. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ….SPEAKING

  7. Νάσε καλά ρε φίλε μπετό ΒΛΑΚΑ με έκανες να σκάσω από τα γέλια με το ευρηματικό αρθράκι σου. Με 429 λέξεις αποδόμησες όλα τα επιχειρήματα του Σαμαρά και του Μπένυ κατά της Αριστεράς. Πιστεύω, ότι λόγω του περιορισμένου χώρου των αναρτήσεων δεν συνέχισες να κατακεραυνώνεις την αριστερά για τα εγκληματικά λάθη και παραλήψεις της φτάνοντας μέχρι το ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ. Ναι φίλε μου και γιαυτό η Αριστερά φταίει . Γιατί ποιος άλλος θέλει να φεύγει ο Άνθρωπος από το Παράδεισο και να σέρνεται στη γη με χίλια δυό προβλήματα , εκτός από την Αριστερά. Αυτή (και μόνο αυτή ) θέλει τους ανθρώπους εξαθλιωμένους ,ώστε να τους χρησιμοποιήσει για τους άνομους σκοπούς της. Μπράβο σου λεβέντη μου συνέχισε το θεάρεστο έργο σου και μεις εδώ ήμαστε να το εκτιμήσουμε δεόντως. Μη πτοείσαι από τους σχολιαστές που σε βρίζουν . Δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ και το σκωπτικό σου ύφος.

  8. ψεματα δηλαδη…. μεθυστακα.
    τους κοροιδευει οδηγοντας τους νεους σε μονοπατια ψευτικα. τους παραπλανει συνειδητα. χωρις υποχρεωσεις, χωρις ευθηνες, χωρις τιποτα.
    και ομως av. το κρατος κυβερνηθηκε απο το 1981 μεχρι τωρα …32 χρονια… 3 χρονια Μητσοτακη, και 5 χρονια καραμανλη. τα υπολοιπα ηταν πασοκ και αριστερες δημοκρατικες δυναμεις. το πασοκ στην εξουσια και οι υπολοιποι στο παρασκηνιο. μην τα χαλασουμε με τα αδερφια μας.
    οι δημοκρατες και οι προοδευτικοι ηταν η ταμπελα.
    ενω για τους υπολοιπους ηταν οι δεξιοι και οι φασιστες.
    με αυτα τα επιθετα επαιζε η πολιτικη σκηνη τοσα χρονια.
    Δημοκρατια κατα παραγγελια.

  9. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ …ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ …..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Ο.Κ. ΕΓΩ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ? ΣΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ?ΣΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ …..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ….ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ…

  10. Μπετοβλακα, εδω έχουν μαζευτεί οι περισσότεροι ΄΄φασιστές΄ Αν δεν τους αρέσουν αυτα που λες θα μπλοκάρουν τα σχολια σου. Καλα τα λες, μπράβο!Απο τότε που θυμαμαι τον εαυτό μου θυμαμαι αριστερους- αναρχικους (και καλα υποστηρικτες του λαου) να σπανε και να καινε την περιουσια των άλλων για να επιβάλλουν τα δικα τους!

  11. re file VELUTELA,giati den mas les pou diafonis ala ironevese ke kanis ke paratirisis sto blog? profanos exis aristeres pepithisis ala ksexasan aftoi pou se didaksan na sou poun oti koumounismos ke fasismos stin ousia ine ta idia pragmata…ke eftixos koumounismos s afti tin xora den tha erthi pote…

  12. 9:42,εννοείς το Loutrakiblog ;;;
    "Μπετοβλακα, εδω έχουν μαζευτεί οι περισσότεροι ΄΄φασιστές΄ Αν δεν τους αρέσουν αυτα που λες θα μπλοκάρουν τα σχολια σου."…για εξηγήσου,σε παρακαλώ…

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ-ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ. ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ;;
    ΠΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ-ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΑΥΤΟΥ;;;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ :ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ…ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 99% ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

  14. 9,44 ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΙ ΛΕΣ ΘΑΡΘΕΙ ?ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ? ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ,ΕΥΝΟΥΧΗΣΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ?ΕΔΩΣΕ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΚΛΠ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?ΕΦΕΡΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ? ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ….Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΑ 'ΚΑΛΑ' ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ….ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ …ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ….

  15. file VELUTELA, 1.EFNOUXISE I aristera tin astinomia?p.x., diadilotes KAINE tin Athina, fonazoun oloi giati den ginode silipsis ke otan ginode, oi astinomikoi pane katigoroumeni apo esas giati den ferthikane kala sta me tis molotof klp,ne i oxi? 2.ine paronomos i oxi aftos pou ekmetalevete to asilo,vazi fotia ke katastrefi ta panepistimia,ton logariasmo plironoume oli, ke esis kaliptete ton paranomo? 3.gia asilo i aristera den prepi na mila…as ine kala o karamanlis pou to 1974 ekane tin aristera nomimi diagrafodas ta eglimata kata tis patridas 1944-1949, en adithesi me tous xoudikous pou pethanan mesa sti filaki…4.malon mas ipotimas gia tous pakistanous, oloi kseroun pios tous stirizi ke pios den tous theli,ke otan ekanan apergia pinas aftoi pou ixan erthi me karavi apo tin kriti tous mirazate ta aparetita ke tous frodizate adiaforontas gia tis anages ton ellinon….

  16. Προς velutela . Αφήνω κατα μέρος τους χαρακτηρισμούς και πρόσθετω ότι και την εποχή του πατερούλη Στάλιν εστελναν του αντιφρονουντες στους ειδικούς ψυχίατρους. Τίποτα δεν αλλάζει… Ως αναφορά το αν ΠΑΣΟΚ και αριστερά είναι ένα μαγαζί σας καλώ να δείτε την ανάρτηση στο μπλογκ για την δήλωση Δημαρα για την συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης οι σύντροφοι Μπιστης,Δαμανάκη, Ανδρουλάκης και τόσοι άλλοι σας θυμίζουν κάτι ; Τώρα απο που προκύπτει ότι βρίσκω καλά στην Χρυσή Αυγή η STAZI ίσως να μπορέσει να μου το εξηγήσει.

  17. Ναι βρε Μπετοβλακα, δικιο έχει ο Velutela. Δεν ήταν ο Αλαβάνος που πηγε στην Νομική σχολή για να μην μπει η αστυνομια να βγαλει τους λαθρομεταναστες απο μεσα. Ολογραμμα του ηταν! Δεν ειναι η παπαρηγα που είπε να ελληνοποιηθουν όλοι οι λαθρομεταναστες! Δεν ειναι ο Συριζα που προκλητικά οργανωνει συναυλιες στον Αγ Παντελεημονα για τους λαθρομεταναστες. Αυτοι των ΜΚΟ οργανώσεων που τρεχουν στα τμηματα για τους συλληφθεντες λαθρομεταναστες δεξιοι ειναι. Αυτοι που τρεχουν στα νοσοκομεια για να μην ειναι λαθρομεταναστες στα ραντζα (οι γιαγιαδες δεν μας απασχολουν) και αυτοι δεν ειναι αριστεροι. Ολα ειναι συκοφαντιες. Ποιος ειπε πως ο Τσιπρας το 2008 που καιγοταν η Αθηνα καλουσε και αλλους μαθητες στον αγωνα? Φαινεται δεν εβλεπε καλα τις φλογες απο την βιλα του. Ολα ψεμματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog