Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

10 τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου που δεν θα τραγουδήσει κανείς άλλος έτσι

- Advertisement -

Ο Δημήτρης Μητροπάνος πέθανε σε ηλικία 64 χρόνων αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία διαθήκη στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

 Τα παρακάτω τραγούδια σημαντικών στιχουργών και συνθετών είναι μερικά μόνο από εκείνα που αγαπήσαμε.














πηγή : cosmo.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα έφυγε μια μεγάλη φωνή του ελληνικού πενταγράμμου, ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Δημήτρης Μητροπάνος , άξιος σεβασμού και γιαυτούς που δεν τον άκουγαν!

  2. Δεν είναι μόνο η φωνή ή εμφάνιση που κάνουν τον καλλιτέχνη, αλλά το ΗΘΟΣ ! Ο κ. Μητροπάνος πέθανε 64 χρονών, έχοντας τραγουδίσει τους μεγαλύτερους συνθέτες και έχοντας συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα τραγουδιστών, αλλά δεν τον θυμάμαι ΠΟΤΕ σε κοσμικά πάρτυ κ σουαρέ, δεν τον θυμάμαι να σκάει παραλιακή με το κάμπριο του με τις είκοσι playmate μέσα και να φωτογραφίζεται στη βίλα του στη Μύκονο! Ο άνθρωπος είχε ΟΥΣΙΑ και δε χρειαζόταν να κάνει ''θόρυβο'' για να τον προσέξουν … Ας ξαναπροσπαθήσουμε να βρούμε τον δρόμο μας και να σταθούμε ως γενιά άξιοι συνεχιστές τέτοιων καλλιτεχνών, αποβάλλοντας κάθε glamourιλίκι ! Σιβύλλα

  3. Το τελευταίο τραγούδι (δεν το είχα ξανακούσει) είναι όλα τα λεφτά για τις μέρες που ζούμε. Μόνο ένας Μητροπάνος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει τόσο τέλεια!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog