Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εβιτα Κούτμου: Χρησιμοποιούν χωρίς αδειοδότηση το κολυμβητήριο Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

Καταγγελία Εβιτας Κουτμου για τη χρήση χωρίς την απαραίτητη αδειοδότηση του κολυμβητηρίου Λουτρακίου…

KorinthosTV

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδη κυρια μου ,αυτο σας μαρανε ,η αδειοδοτηση του κολυμβητηριου ? Ολα τα υπολοιπα τα κανει καλα ο κ. Λογοθετης ?
    Και στην τελικη μεχρι να καταληξει σε κατι ποιο μονιμο ,για μενα καλα το παει. Τι πρεπει να ρημαξει σαν τα Ολυμπιακα ακινητα ? σας εφαγε το γραμμα του νομου ,εξ ου και τα χαλια μας . Οσο για την ασφαλεια των λουομενων ,γνωριζω οτι υπαρχει.
    Λοιπον αφηστε τα προεκλογικα τερτιπια ,γιατι ειδαμε και την αγωνιζομενη για το "καλο "του τοπου ,παραταξη σας . Και μη κανουμε τωρα διαλογο ,δεν θα σας γινω αρεστος .

  2. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ!ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ.
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?
    PIECE!!!!

  3. Για πες μας ρε 10.32 ποιοί είναι και πόσα κονομάνε με το κολυμβητήριο.
    Δεν φτάνει που εξαιτίας των υποσχέσεων του δημάρχου οι άνθρωποι έκλεισαν δουλιές για το Λουτράκι και για τις επιχειρησεις τους και τώρα καλούνται να πληρώνουν ακυρωτικά κλπ. Δεν φτάνει που για να δουλέψει το κολυμβητήριο έστω και προσωρινά και ψιλοάτυπα κάποιοι έχουν βάλει προσωπικό και έχουν χαλάσει 10.000 ευρώ για να λειτουργήσει. Την ακούνε κιόλας περί δήθεν τα κονομάνε. Ρε ουστ. Αντί να δείτε πόσο άχρηστος είναι ο Κώτσης και οι απίθανοι δίπλα του, ρίχνετε λάσπη γιατί δήθεν ακούσατε και σας είπαν.

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΒΙΤΑ
    ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ………..ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΕΝΑΣ
    Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΡΑ;
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ
    ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ
    ΣΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ;

  5. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο Δήμο από διαφόρους… ανευθυνουπεύθυνους οι οποίοι προκειμένου να υποστηρίξουν τους 'φίλους' ή και τα συμφέροντα τους και κρυπτόμενοι κάτω από τη ανωνυμία των blogs δεν διστάζουν να γράψουν ότι αρλούμπα τους έρθει στο κεφάλι…
    Είναι οι τσάμπα μάγκες…. Οι άνθρωποι της εύκολης κριτικής που ουσιαστικά βλέπουν μόνιμα το δέντρο και δυστυχώς για τον τόπο ποτέ το δάσος….
    Τώρα ισχυρίζονται στα διάφορα blogs ότι η κ Κούτμου και ο Παύλος Παύλου εμποδίζουν δήθεν τη λειτουργία του κολυμβητηρίου χωρίς ουσιαστικό λόγο.
    Όμως πραγματικά ποιος σώφρων Δημότης λέει όχι στο να λειτουργήσει το κολυμβητήριο? Είναι δυνατόν να λέει κάποιος όχι στη λειτουργία του εφόσον πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για αυτό, όταν μάλιστα συνέβαλλε ο ίδιος τα μέγιστα στην δημιουργία του?
    Αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί και όποιος κάνει ότι δεν το βλέπει απλά υποκρίνεται τον αόμματο….
    Το πρόβλημα είναι ότι με το να ανοίξει έτσι τσάτρα πάτρα μια Δημοτική εγκατάσταση και μάλιστα χωρίς άδεια χωρίς καν να έχει περάσει υγειονομικό έλεγχο,
    με το να ψεύδεται ασύστολα ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πρόκειται λειτουργήσει η εγκατάσταση δοκιμαστικά ενώ ήδη την είχε μισθώσει σε τρίτους ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου…,
    με το να έχει ήδη κάνει καραμπινάτη παρανομία, να μας ‘παραμυθιάζει’ κιόλας ότι δήθεν η εγκατάσταση δεν βγάζει άδεια..,
    αλλά και με το έχουν κάποιοι την απαίτηση να πούμε και μπράβο στο κ Δήμαρχο που παρανόμησε ο άνθρωπος για το καλό μας…,. δεν είναι απλά λάθος αλλά βλακεία μεγατόνων….
    Και ρωτάω τους υπεύθυνους της Δημοτικής αρχής. Ωραία το άνοιξαν το κολυμβητήριο. Τώρα θα μας απαντήσουν? Ασφαλίζεται ποτέ μια εγκατάσταση που λειτουργεί χωρίς άδεια?
    Κι αφού ως γνωστόν δεν ασφαλίζεται ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα σε περίπτωση που ο μη γένοιτο συμβεί κάτι ?
    Θα αναλάβει τότε τις ευθύνες του ο κ Δήμαρχος που έδωσε προφορική άδεια να λειτουργήσει η εγκατάσταση ή θα πάει κατηγορούμενο ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο?
    Ποιός μπορεί να τα απαντήσει αυτά με ασφάλεια?
    Και γνωρίζουν σίγουρα αυτοί που χρησιμοποιούν το χώρο ότι η εγκαταστάσεις δεν έχουν άδεια και δεν έχουν περάσει ούτε από υγειονομικό έλεγχο? Και εδώ που τα λέμε σύμφωνα με τον νόμο ούτε οι δικές τους ασφαλιστικές εταιρείες τους καλύπτουν όταν χρησιμοποιούν εγκατάσταση που στερείται νόμιμης άδειας.
    Και είναι ώρα να πληρώνουμε σήμερα σαν Δήμος ποσά τεράστια σε αποζημιώσεις τρίτων?
    Ή μήπως είναι δυνατόν στις μέρες της οικονομικής κρίσης κάποια πράγματα όπως η νομιμότητα να παραβλέπονται και κάποιες πρακτικές που μας οδήγησαν μέχρις εδώ να επιτρέπονται χάριν προσωπικών εξυπηρετήσεων?
    Μα κύριοι της Δημοτικής αρχής δεν διδαχτήκατε τίποτα πια από το πρόσφατο παρελθόν και δεν καταλάβατε ακόμα ότι οι εποχές άλλαξαν και ότι το πάρτι της ασυδοσίας έχει τελειώσει οριστικά για όλους?
    Ναι ο Παύλος Παύλου και η Κούτμου έχουν δίκιο και έκαναν απλά το καθήκον τους όπως θα έπρεπε να κάνετε και εσείς και μακάρι το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλοι, ακόμα και εσείς…..
    Στο τέλος-τέλος είναι προφανές ότι με τη τήρηση της νομιμότητας εξασφαλίζεται και η υγεία των αθλητών αλλά και με διαφάνεια τα συμφέροντα του Δήμου. Όλα τα άλλα είναι ύποπτες προφάσεις εν αμαρτίαις….
    Και τουλάχιστον σε αυτό οφείλουμε να συμφωνήσουμε όλοι.
    Γιώργος Παπαγεωργίου

  6. Η ενημερωση σας είναι πλήρης όπως και τα συμπερασματα σας.
    Ποια είναι η μισθωση του κολυμβητηριου Κε Παπαγεωργιου;
    Δεν αναφέρατε παραχώρηση αλλα ΜΙΣΘΩΣΗ.
    Οποτε γνωρίζεται καλα και το ποσο της μισθωσης.
    Θα ηθελα να μας το γνωρισετε, μιας και μιλατε για υπευθυνη σταση στα πολιτικα δρωμενα.

  7. Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΗς ,Κ. πΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Τα γενια της παραταξης του .
    Δεν φταιτε εσεις ,αλλα ο πρωην δημαρχος "των εργων " κ. Γκιωνης που αναβαθμισε και αξιοποιησε τον δημο ,με εργα υψιστης σημασιας ,που μονο υπερηφανους μας κανουν ,εμας τους δημοτες.
    Καντε την αυτοκριτικη σας ,και κοιταξτε πισω τα χαλια σας που 12 χρονια ,βουλιαξατε τον τοπο .και που και που βαζατε και κανα κολονακι.
    Αντε μην τα παρω και σας τα σουρω φαρδυα-πλατυα.

  8. Ας μας πει η κυρία Κούτμου (αν γνωρίζει) και ο αρχηγός της, επί δημαρχίας του, λειτουργούσαν σχολεία τα οποία δεν είχαν παραδοθεί και στέγαζαν μέσα εκατοντάδες παιδάκια;

    Τότε ΟΛΑ λειτουργούσαν νομότυπα; Ή μήπως τότε κυρία μου δεν σας ενδιέφερε γιατί είσασταν δημοτική αρχή;

    Για κοιτάξτε τώρα κάτι μάγκες που μόνο και μόνο για να δείξουν ότι ΚΑΤΙ κάνουν και να δικαιολογήσουν την μεγάλη ΚΑΨΑ να ξαναδιεκδικήσουν το δήμο στις ερχόμενες εκλογές ΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ(!!!!!!!!) τρέχουν στα δικαστήρια.

  9. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ …… ΑΣΕ ΡΕ ΕΒΙΤΟΥΛΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ….. ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ….. ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

  10. Ρε 1.09 "Εις ξιφίγ¨" Ο Γκιώνης και ο Πετρίτσης που είναι;
    Αυτοί δεν ξέρουν τίποτα;
    Την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια στα δύσκολα ή έχουν μπεί σε καμιά τρύπα ;

  11. Πειτε μας ποσα εισπραττει τη μερα ο ΕΝΑΣ και μονο επιχειρηματιας που ειναι μεσα με ολες τις δημαρχιες να δουμε αν επιτελους θα μιλησει και η υπολοιπη αντιπολιτευση.

    Το θεμα κρυβεται ΚΑΤΩ απο το νερο της πισινας

  12. Εσύ 4:53 που λες για τον Πετρίτση μάθε ότι ήταν ο μοναδικός που ξεκαθάρισε την θέση του για το πώς θα πρέπει να λειτουργήσει το κολυμβητήριο:
    Διεθνής ανοικτός διαγωνισμός (γιατί ο δήμος δεν μπορεί από μόνος του να το λειτουργήσει) κρατώντας τον κοινωνικό χαρακτήρα δηλαδή την δωρεάν άθληση των παιδιών τοων συλλόγων του Λουτρακίου.
    Αλήθεια ο Παύλου ποια πρόταση έχει κάνει μέχρι σήμερα για το κολυμβητήριο???

  13. ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ πέρσι τον Ιούλιο που λειτούργησε το κολυμβητήριο με όχι απόλυτα νόμιμο τρόπο, δεν είπαν κουβέντα όταν η υπόλοιπη αντιπολίτευση είχε κατακρίνει τον Δήμαρχο για την διαδικασία? Τότε δεν θα πάθαιναν ζημιά τα παιδάκια που κάνανε προπόνηση? Αλλά ξέχασα τότε ήσαν και οι δυό με τον ΛΟΓΟΘΕΤΗ και άρα δικαιολογείτο απόλυτα η στάση τους ενώ τώρα που είναι απέναντί του………….
    Να ξέρετε πάντως ότι ακολουθείτε τον εύκολο δρόμο που δεν έιναι άλλος από το να στέλνετε μηνυτήριες αναφορές τον εισαγγελέα για το κάθε τι.

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ Κο ΠΑΥΛΟΥ: Εσυ ο έμπειρος δήμαρχος κε Παύλου για πες μας λοιπόν και κάτι άλλο, πως λειτουργούσες ολόκληρο συνεδριακό με εκατοντάδες μαθητές για κάθε μια εκδήλωση έστω για λίγους μήνες χωρίς άδεια λειτουργίας??
    Θα σου άρεσε να στην είχε κάνει κάποιος???
    Σταμάτα επιτέλους αυτές τις τακτικές. Μόνο καλό δεν κάνουν στον τόπο μας. Καταδεικνύουν μόνο τον υπέρμετρο εγωισμό σου.

    Αφού δείχνεις ότι δικαιώθηκες από την ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΑΕ
    Νόμιζες ότι θα τα ισοπεδώσεις όλα!
    Να ξέρεις ότι οι σύλλογοι, οι ξενοδόχοι και οι υπόλοιποι επαγγελματίες έχουν στραφεί εναντίον σου γιατί αυτή την δύσκολη περίοδο χάνουν έστω λίγα ευρώ που τους είναι απαραίτητα, αλλά τι λέω τώρα τι σε νοιάζει εσένα αν θα πεινάσουν ή κλείσουν κάποια επιπλέον μαγαζιά, πότε πόνεσες πραγματικά τον συνάνθρωπο σου για να το κάνεις και τώρα ΜΌΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΓΕΣ Κε ΠΑΥΛΕ !!!!!!!!!!

  14. Ποια μαγαζια θα κλεισουν 10.43? Πλακα κανουμε?

    ΕΝΑΣ βγαζει χρημα μονο (ελπιζω να μην εισαι εσυ)

    Εβιτα προχωρα – αλλα πες τα ΟΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog