Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπράβο κοπέλα μου! ΕΣΥ θα μας σώσεις!!!!

- Advertisement -

Η εκπρόσωπος του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του κ. Καμμένου πρέπει να κατέχει την πρώτη θέση στους «καμένους» προ των εκλογών πολιτικούς…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η αναπληρώτρια Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, Κατερίνα Αναστασοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΙ.

Όταν η παρουσιάστρια όμως την ρώτησε ποια είναι η εναλλακτική πρόταση του κόμματος της για την έξοδο από την κρίση, η απάντηση δεν ήρθε… ποτέ!

Δείτε το βίντεο:

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα η κοπελιτσα δεν ειναι υποψηφια… βεβαια ειναι αναπληρώτρια Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου… αυτο και μονο θα εφτανε… που πας κοπελα μου… παραμονευουν τα κορακια να σε φανε… αδιαβαστη κιολας οπως εισαι… δεν φταις ομως εσυ… φταιει η πολιτικη κουλτουρα του ελληνα….

  2. …και επισης για να καταλαβετε, ποσο ετοιμοι και εφοδιασμενοι ειναι οι "επαναστατες" να μας ξανα σωσουν… ποσο με τρελαινει που μετα τις εκλογες, η πατριδα η λατρεμενη, θα γινει παγκοσμιο ανεκδοτο…

  3. Κοροιδευετε τη κοπελιτσα που δεν εχει την ανεση να μιλα μπροστα στις καμερες και δεν κοιτατε τους αλλους που λενε ψεματα και κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας!!! (βλεπε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ)

  4. Χάλια μαύρα ήταν η τύπισα… και υφάκι και αδιάβαστη…άστα να πάνε.Πάντως αδικίται ο Καμένος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες απο την παρουσία της.

  5. Είδαμε και τον Μιχελάκη της Ν.Δ πόσο άνεση είχε προχθές με τον Οικονομέα που τον στρίμωξε και περίμενε πότε να πάνε για διαφημίσεις μπας και γλυτώσει καμμία απάντηση στις ερωτήσεις του!!!

  6. …εκτος απο πειρα, δεν εχει και ιδεα… και εκανε μεγαλο λαθος, πηγαινοντας απροετοιμαστη, στο στομα του λυκου… και να σου πω και κατι μεταξυ μας…θα ενοιωθες ανετα εσυ σαν ΚΑΜΜΕΝΟΣ να ηξερες οτι αυτη η απειρη κοπελα ειναι η αναπληρωτρια γραμματεας του πολιτικου σχεδιασμου σου…???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog