Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υποψήφια της Χρυσής Αυγής υπόδικη για μαχαιρώματα! (video)

- Advertisement -

Η εικονιζόμενη Θέμιδα Σκορδέλη κατηγορείται για συνέργεια σε επίθεση με μαχαίρι κατά μεταναστών. Η δίκη έχει αναβληθεί 2 φορές…

Διεκδικεί την βουλευτική ασυλία και ατιμωρησία μαζί με τους υπόλοιπους καλούς ανθρώπους της Χρυσής Αυγής

Είναι η γνωστή ”ξανθιά” του Αγ.Παντελεήμονα.

Τον Δεκέμβριο στο Α’ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάστηκε 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σοβαρή σωματική βλάβη (μαχαίρωμα) εναντίον Αφγανού πρόσφυγα. Συγκατηγορούμενοι για συνέργεια ήταν 50χρονος και η Σκορδέλη, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τα θύματα της επίθεσης.

Το περιστατικό, που είχε αποκαλυφθεί από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, εκτυλίχθηκε σύμφωνα με περιγραφές μαρτύρων και την Αστυνομία, ως εξής: Τον περασμένο Σεπτέμβριο Αφγανοί που διαμένουν στην οδό Περγάμου, ενώ βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας κατά τις απογευματινές ώρες δέχτηκαν επίθεση από περίπου 15 άτομα ελληνικής καταγωγής. Οι επιτιθέμενοι τους κυνήγησαν στο εσωτερικό της εισόδου και τραυμάτισαν σοβαρά έναν από αυτούς, ο οποίος νοσηλεύτηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Ο τραυματίας έφερε τραύματα από μαχαιριές στη θωρακική χώρα (κοντά στην καρδιά) και στο στομάχι.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τη βλέπω σίγουρη την εκλογή της μετά από αυτά τα βίντεο. Μόνο διαφήμιση μπορεί να της κάνουν. Θυμηθείτε το ότι η συγκεκριμένη κυρία θα είναι στη Βουλή στις 7 Μαΐου!!!

  2. Αν όντως αποδειχθεί και στο δικαστήριο η κατηγορία για τη συγκεκριμένη κυρία ας πάει να κάνει παρέα με τον Άκη!!!!Τουλάχιστον βλέπουμε τη φάτσα της….Ήθελα όμως να ξέρα τι γίνεται και με τα άλλα καλόπαιδα με τις "κουκούλες" που εκάψαν ζωντανούς 3 ανθρώπους στη Μarfin πριν 2 χρόνια….

  3. Για τα καλόπαιδα με τις "κουκούλες" στην υπόθεση της Μαρφίν, μην ανησυχείς, οι φύλακες του νόμου και της τάξης τα προστατεύουν αποτελεσματικά.

  4. αδραξε λοιπον την ευκαιρια και στην πλατη πεινασμενων ανθρωπων που σε λιγο ετσι θα ειναι και οι ελληνες σε χωρες της ευρωπης θα ψηφιστει απο τα λοιπα χαιβανια και θα μπει στο κλαμπ των αμοιβομενων με καμποσες χιλιαδες ευρω ,και αν συνεχισει μετα να ζει εκει εμενα να με χ…εις

  5. Φαντάζομαι εσείς που μιλάτε και την κατηγορείτε δεν μένετε στον Άγιο Παντελεήμονα, και είστε, αν είστε και ποτέ, περαστικοί από το κεντρο της Αθήνας για τα ψώνια σας! Αυτό το χάλι με τους μεταναστες δεν μπορεί να συνεχιστει! Να φύγουν όλοι οι βρωμιάρηδες, τα βαποράκια και οι πόρνες!! Ελεος πια! Από την ησυχία της "γλυκιας" γειτονιάς σας, κατηγορείτε αγανακτισμένους ανθρώπους!

  6. Το ότι κατηγορείται για μαχαίρωμα φυσικά δε σημαίνει ότι μαχαίρωσε. Απλά κάποιος βλαμμένος αλληλέγγυος την κατηγόρησε. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει.

    Προτιμώ πάντως να μαχαίρωσε το λαθρομετανάστη παρά να τη βίαζε λαθρομετανάστης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog