Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποτροπιασμός απο βίντεο με αστυνομικούς που “σπάνε” στο ξύλο μετανάστη

- Advertisement -

Το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ και δείχνει αστυνομικούς να χτυπούν άγρια έναν μετανάστη που δεν προβάλλει καμία αντίσταση…

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει στη μέση του δρόμου τον μετανάστη -πιθανότατα αλγερινής καταγωγής- και ενώ εκείνος σηκώνει τα χέρια ψηλά, αυτοί του επιτίθενται, τον ρίχνουν στο έδαφος και αρχίζουν να τον χτυπούν.

Στο περιστατικό συμμετέχουν και άνδρες με πολιτικά. Ο ένας φοράει σκούρα φόρμα με λευκή ρίγα. Ίσως είναι πολίτης που υπό την ανοχή των αστυνομικών συμμετέχει στον ξυλοδαρμό, ίσως είναι αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ίσως είναι άνδρας της ασφάλειας. Ο ταυτότητά του ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ποιο είναι το περιπολικό (το 26 -353) και από την ΕΔΕ που θα να διατάξει το Αρχηγείο αναμένεται να βρεθεί και το πλήρωμά του καθώς και οι αστυνομικοί με τις μηχανές που συμμετείχαν στο περιστατικό.

newsit.gr

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ NEWSIT.GR ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ…
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ.
    Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΕΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ,
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..
    Α !!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ..21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
    Υ.Γ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΤΕ(Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.) ΑΣ ΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

  2. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΚΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

  3. Αν αυτός ο κακομοίρης (όπως τον παρουσιάζετε) μετανάστης είχε βιάσει το δικό σας παιδί φίλοι υποστηρικτές του, θα ήταν άγιοι οι αστυνομικοί. Πάντως για να πέφτουν πάνω του με τόση μανία κάτι πολύ σοβαρό θα είχε διαπράξει.

  4. δεδομένου ότι έχει συλληφθεί,είναι δεμένος και δεν αντιστέκεται (επειδή οι "νομοταγείς" ξέρουν καλύτερα,ας μας πουν,όταν συλλαμβάνεται κάποιος,τρώει και το ανάλογο ξύλο από τους μπάτσους (ένστολους ή μη,όπως βλέπουμε στο video),αφού του περάσουν χειροπέδες;;;)…μάλλον δικαστήρια δεν χρειάζονται πλέον…ωραίοι…α και χρόνια σας πολλά,μια και γιορτάζετε…

  5. Κατά αρχήν, αυτοί λέγονται ΛΑΘΡΟμετανάστες. Καμία σχέση δεν έχουν με τους μετανάστες που μπαίνουν ΝΟΜΙΜΑ και με ΧΑΡΤΙΑ σε μία χώρα. Από το βίντεο, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, ότι αυτό το απόβρασμα κάτι έχει κάνει και τον πιάσανε. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΞΑΝΕ!!! Θέλω να πιστεύω ότι όταν τον πάνε στο τμήμα θα συνεχίσουν το… πάρτι και θα τον στείλουν από εκεί που ήρθε.
    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.
    Αυτά τα αποβράσματα είναι που θέλετε να νομιμοποιήσετε;;
    Όσο προσπαθείτε να μπουρδελοποιήσετε την Ελλάδα,ευτυχώς θα μένετε στο 0,8 έως 1,2%

  6. ντροπη σε ολα τα φασιστοειδη που νομιζουν οτι δερνοντας εναν κακομοιρη μεταναστη (που φοραει χειροπεδες)κανουν καλο στο εθνος. φασιστικες νοοτροπιες και πρακτικες θυμιζουν αλλες εποχες. ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! μαλλον εχουν ξεχασει οτι αυτη την στιγμη διασκορπισμενη ανα την υφηλιο ειναι 5.000.000 ελληνες. Ντροπη και παλι ντροπη!ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

  7. Aftos o anthropos tha borouse kalista na ixe klepsi ena souvlaki ala apo oti katalaveno gia esas den exi simasia, ton exete idi vgali eglimatia, viasti, ke ton katigorite xoris na kserete. tou foresane xiropedes ke ton ksilokopoune ke esis lete bravo epidi ine lathrometanastis, ama omos itane elinas tha legate TA KATHIKIA I BATSI, opos legate sta episidia sto sidagma pou elines rignane molotof ke kegane elinon magazia-spitia ktlp. afti ine i xora pou edose tin dimokratia ston kosmo. ta anthropina dikeomata ine gia olous ke oxi gia merikous. Me olon to sevazmo gia olous.

  8. Φίλε 12:34 Οι Ελληνες που είναι στο εξωτερικό δεν πήγαν εκεί καταπατώντας σύνορα και νόμους! Δέν είναι λάθρομετανάστες.Είναι νόμιμοι μετανάστες και ζούν με την αποδοχή των χωρών που τους φιλοξενούν. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.

  9. φιλε ΑΖ
    ποιος σου ειπε οτι οι ελληνες στο εξωτερικο ειναι ολοι νομοταγης πολιτες..?
    διαβασε λιγο τι εγινε στην Αμερικη στης αρχες του 20 αιωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog