Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κίνηση-ματ η επιλογή Γλέζου για τον ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Η τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μία κομβική κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, που υπερβαίνει σε σημασία τα όρια της Αριστεράς δεδομένων των κοινωνικοπολιτικών συνθηκών…

Οι αριστεροί ψηφοφόροι γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Μανώλης Γλέζος και δεν περίμεναν την παρουσία του για να ψηφίσουν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Όμως, ο αντιστασιακός Γλέζος, που μαζί με τον Λάκη Σάντα κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη εν μέσω του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σημαίνει πολλά για το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την εικόνα του έξω από την Βουλή τον περασμένο Φεβρουάριο κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, όταν στεκόταν ημιλιπόθυμος από τα «πατριωτικά» αστυνομικά χημικά, μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Πόσο μάλλον όταν κόμματα και οργανώσεις του Δεξιού και Ακροδεξιού χώρου σηκώνουν τον ελληνικό «εγωισμό» ως προεκλογική σημαία.

Άρα, η επιλογή Γλέζου μπορεί να «συγκινήσει» και μη Αριστερούς, αφού ο εκ Νάξου ορμώμενος αγωνιστής είναι καθολικά αποδεκτός.

*newpost

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η άνοια φίλε μου…. Η άνοια. Δυστυχώς τον χρησιμοποιούν οι πολιτικοί. Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που καίνε με ευκολία την Ελληνική Σημαία στις διαδηλώσεις. Θα τα αρνηθούν φίλε μου 8:35. Θα τα αρνηθούν και θα προσπαθήσουν να τα απαξιώσουν.
    Προκειμένου να φανούν περισσοτερο …θα χρησιμοποιήσουν τους πάντες και τα παντα.
    ΣΥΡΙΖΑ….συνασπισμός ριζοσπαστικής αριστεράς.
    Η ανάλυση του ονόματος τα λεει ολα.
    Αριστερά και Ριζοσπαστική….. Τα συμπεράσματα ειναι ευκολονοητα.
    Τσάμπα μάγκες…..θα χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι… Θα διώξουν τους κακούς….θα τους δώσουν μια κλωτσιά….θα υπερασπιστούν την τιμή και την αξία της Ελλάδας.
    Παρε τα αυγά και κουρευτα.
    Οι ανίκανοι πολιτικοί μας έχει αναδείξει τους άλλους ανίκανους πολιτικούς…σε μάγκες.
    Γεμίσαμε μάγκες στην Ελλάδα…ΞΑΦΝΙΚΑ.

  2. Πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ που καίνε με ευκολία την Ελληνική Σημαία στις διαδηλώσεις – Μπορείς φίλε 9:01 να μας στείλεις ένα link από youtube ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που να δείχνει αυτό που λες; Καλό είναι όταν λέμε κάτι να το αποδεικνύουμε. Δεν λέω ότι λες ψέμματα… Απλά μια τέτοια καταγγελία χωρίς link φωτογραφίας ή video καταλαβαίνεις ότι δεν έχει και πολύ μεγάλη βαρύτητα.

    Φιλικά,

  3. ΕΝΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΡΥΛΟΣ ,ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ….ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΖΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …ΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ …ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ….ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ Η ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ

  4. Η ΚΑΛΩΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.01 ΑΦΟΥ ΦΤΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog