Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής κατά του Π. Ευθυμίου

- Advertisement -

«Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επιβολή του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών, οπαδοί της Χρυσής Αυγής επέλεξαν την 21η Απριλίου προκειμένου να ασκήσουν βία σε εκδήλωση του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου», δήλωσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά…

Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η θρασύτητα της Χρυσής Αυγής ενισχύθηκε από τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αναπτυχθεί και από τα παχιά λόγια των δυνάμεων της άρνησης» και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τα έκτροπα και να δημιουργήσουν ένα μέτωπο για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών.

«Ακόμη και η ανοχή εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Δεν θέλουμε να δούμε ναζιστικούς χαιρετισμούς στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θέλουμε να δούμε να επιβραβεύονται όσοι πιστεύουν στη βία και στην αυτοδικία. Να αντισταθούμε όλοι μαζί», κατέληξε.

ΝΔ: Να αποδοθούν άμεσα ευθύνες

Την επίθεση κατά του Π. Ευθυμίου καταδίκασε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, ζητώντας να ερευνηθεί το περιστατικό, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

«Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας. Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες…», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. στη ''μαυρη'' επετειο .. και την μαυρη οπως την χαραχτηριζουν εποχη .. οι ελληνες ειχαν λεφτα … γινοταν εργα σε ολη την επικρατεια ..ειχαμε ελευθερια κοιμομασταν ησυχοι .. τωρα στη ''χρυση εποχη τσοχατζοπουλου και λοιπων κλεφτων '' οι ελληνες δεν εχουν να φανε τους σκοτωνουν και τους βιαζουν …εχουν γινει τα μαυρα προβατα της ευρωπης και ειναι ολα υποθηκευμενα …. !να τους χαιρομαστε !!

  2. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΒΡΑΔΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ

  3. Πώς ξέρουν ότι ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής οι αγανακτισμένοι Έλληνες? Αν νομίζουν ότι κάθε αγανακτισμένος θα ψηφίζει και Χ.Α τότε τη βλέπω για πρώτο κόμμα.

  4. Αλήθεια έχουμε Δημοκρατία ; ; ;

    να μην μπορούμε να διαδηλώσουμε και να τρώμε ξύλο ;
    Το ίδιο γινόταν και στην χούντα.

    Ανεργία πλέον του 20%
    Δυστυχώς για την Δημοκρατία η χούντα είχε μονοψήφιο νούμερο.

    Τώρα έχουμε αυτοκτονίες από απόγνωση και γιά λόγους πολιτικής διαμαρτηρίας.
    στην χούντα είχαμε δολοφονίες και κοινωνική απομόνωση.

    Τώρα έχουμε μετανάστευση λόγω ανεργείας και ανέχειας.
    τότε μετανάστευση για πολιτικούς λόγους.

    το βιοτικό επίπεδο βρίσκεται στην μεταπολεμική εποχή.
    δυστυχώς στην χούντα υπήρξε δουλειά και όμως!!! και ανάπτυξη.

    στην Δημοκρατία τρώνε με χρυσά κουτάλια οι του συστήματος
    στην χούντα έτρωγαν με χρυσά κουτάλια οι του συστήματος

    ποιά Δημοκρατία ; ; ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog