Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18χρονη φοιτήτρια πιάστηκε από τη μητέρα της να κάνει βίζιτα!

- Advertisement -

18χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα έκανε βίζιτες και αυτή που την… ανακάλυψε ήταν η ίδια της η μητέρα και μάλιστα… εν ώρα εργασίας…

 Συγκεκριμένα, η μητέρα της 18χρονης είχε αρχίσει να κάνει… δεύτερες σκέψεις για την κόρη της και τις παρέες με τις οποίες της έλεγε πως βγαίνει σχεδόν καθημερινά. Κάτι το γεγονός ότι αργούσε να γυρίσει χωρίς να λέει ποτέ που πηγαίνει, κάτι ο τρόπος που ντυνόταν κάθε φορά που έβγαινε, κίνησαν τις υποψίες της μητέρας της.

Έτσι τη Μεγάλη Δευτέρα η μητέρα αποφάσε να (παρ)ακολουθήσει την 18χρονη κόρη της και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Η κόρη της δεν είχε βγει με φίλη της, όπως της είχε πει, αλλά με έναν 50χρονο. Η μητέρα είδε την κόρη της να μπαίνει σε πολυκατοικία με τον 50αρη και αφού πρώτα τους άφησε να ανέβουν στο διαμέρισμα, ζήτησε από έναν άλλο ένοικο να της ανοίξει ώστε να την ακολουθήσει. Έτσι και έγινε. Η μητέρα της ανέβηκε στον όροφο που ήταν η κόρη της με τον 50χρονο και άρχισε να χτυπάει την πόρτα της γκαρσονιέρας με δύναμη και να ζητάει να βγουν και οι δύο έξω.

Αρχικά τόσο ο 50χρονος όσο και η κόρη της έκαναν πως δεν ήταν μέσα στη γκαρσονιέρα, αλλά η μητέρα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει από εκεί. Και αφού από τις φωνές… ξύπνησε όλη η Πάτρα, η κόρη της με τον 50χρονο αναγκάστηκαν να βγουν από το διαμέρισμα. Η μητέρα προσπάθησε να χτυπήσει τον άντρα λέγοντας του πως «εκμεταλλεύτηκε» την κόρη της, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν έγινε τίποτα χειρότερο.
 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog