Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στον τελικό η Τσέλσι

- Advertisement -

Το λεωφορείο μπροστά από την εστία του Τσεχ, το μαγικό γκολ του Ραμίρες και το… τελειώμα του Τόρες έστειλε την Τσέλσι στο Μόναχο. Χαμένο πέναλτι και δοκάρι ο Μέσι! Με δέκα παίκτες από το 37’ και με το σκορ στο 2-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, κανείς δεν περίμενε ότι η Τσέλσι μπορούσε να… γυρίσει! Κανείς εκτός από την ίδια…

 Με εξαιρετική αμυντική τακτική και μεγάλη δόση τύχης-δύο δοκάρια για τους «μπλαουγκράνα»-οι «μπλε» του Ντι Ματέο κατάφεραν να φτάσουν στο 2-2 μέσα στο «Καμπ Νου» και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2008.
Με γκολ του Φερνάντο Τόρες στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι ισοφάρισε 2-2 την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και είναι στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τέρματα των Μπουσκέτς (35′) και Ινιέστα (43′), μείωσαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι “μπλε” με τον Ραμίρες.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Το λεωφορείο μπροστά από την εστία του Τσεχ, το μαγικό γκολ του Ραμίρες και το… τελειώμα του Τόρες έστειλε την Μπάρτσα στο Μόναχο."

    Τι άλλο θα κάνεται για να πείσεται οτι είσαστε εκτός τόπου και χρόνου???

    Χαχαχαχα!

  2. Σωστή η επισήμανση αλλά με λάθος τρόπο διατυπωμένη. Τόσο λάθος που μας δίνει το δικαίωμα να σου κάνουμε γνωστό ότι η κατάληξη των λέξεων στο δεύτερο πληθυντικό γράφεται με "ε" και όχι με "αι".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog