Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σχόλιο-παρέμβαση του προέδρου ΟΝΝΕΔ Κορινθίας για τον πολιτευτή ΝΔ Αχαΐας

- Advertisement -

Το σχόλιο του κου Πέππα είναι για την ανάρτηση που έγινε εδώ και αξίζει να το διαβάσουν όλοι για να μην δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις…


Αγαπητό loutrakiblog, είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας. Αφού σάς συγχαρώ για τη δουλειά σας, οφείλω να σας εφιστήσω την προσοχή σε ορισμένα πράγματα σχετικά με το δημοσίευμα:

1. Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε από το επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας (www.nd.gr), ΔΕΝ υπάρχει πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα (ούτε σε κάποιο άλλο νομό) με το ονοματεπώνυμο Γιάννης Δριμαλάς.

2. Όπως επισήμως ενημερώθηκα, και δεσμεύοντας την ΟΝΝΕΔ σάς μεταφέρω, δεν υπάρχει μέλος της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα (ούτε σε κάποιον άλλο νομό) με αυτό το ονοματεπώνυμο.

Άρα, είναι προφανές ότι ΑΝ έγινε τέτοια δήλωση (με το περιεχόμενο της οποίας προφανώς εναντιώνομαι) αυτή ουδεμία σχέση έχει με την ΟΝΝΕΔ ή τη Νέα Δημοκρατία. Επιτρέψτε μου δε να πω, ότι όσο αξιόπιστη είναι η πηγή (χρήστης facebook με προσωνύμιο Marios A), άλλο τόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι και η πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Παύλος Πέππας,
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ κύριε Πέππα,

    Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση.
    Επειδή όμως εγώ έκανα την ανάρτηση – αναφέροντας και την πηγή στο τέλος της – οφείλω να σχολιάσω και εδώ και να σημειώσω πως το όνομα του χρήστη φαίνεται στις φωτογραφίες και είναι ο κύριος Μάριος Ανδριόπουλος.

    Και πάλι ευχαριστούμε.

  2. Μηπως προσεξε κανεις οτι στη παρεμβαση του κυριου πεππα ο χρονος που χρησιμοποιειται ειναι ο ενεστωτας? μηπως δεν ειναι πια πολιτευτης της νδ η μελος της οννεδ αλλα ηταν μεχρι προσφατα? λεω τωρα εγω…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog