Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Π. Καλλίρης: Ανάγκη για μείωση του κόστους ζωής και ανάπτυξη

- Advertisement -

Στην Ανατολική Κορινθία βρέθηκε την Τρίτη 24 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης. Οι περιοχές που επισκέφτηκε ο κ. Καλλίρης ήταν τα Ίσθμια, το Καλαμάκι, η Κυρα-Βρύση, ο Κόρφος, το Αγγελόκαστρο και κατέληξε το βράδυ στο Σοφικό…

Στις συναντήσεις του ο κ. Καλλίρης έτυχε της θετικής ανταπόκρισης των κατοίκων. Συζήτησε θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, όπως η δύσκολη οικονομική κατάσταση και έκανε λόγο για την ανάγκη μείωσης του κόστους ζωής. Με την ιδιαίτερη γνώση των οικονομικών ως Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου ο κ. Καλλίρης τόνισε τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχει η περιοχή προκειμένου να κρατηθούν οι νέοι μας στην περιοχή και να μην αναζητούν αλλού τις τύχες τους.

Σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου ο κος Καλλίρης θα επισκεφτεί το Λουτράκι.
Την Πέμπτη 26 Απριλίου θα επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή της Βόχας, και συγκεκριμένα τις περιοχές Μπολάτι (18.30-καφεν. Χασαπάκη), Βοχαϊκό (19.00-καφεν. Μπίζου), Σουληνάρι (19.30-καφεν. Καλά), Χαλκείο (20.00-καφεν. Ξεραξούδη) και Ζευγολατειό (21.00-καφεν. Τριανταφύλλου).
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog