Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Άγιο Πνεύμα στηρίζει Αντώνη Σαμαρά!

- Advertisement -



Άφωνοι έμειναν οι εκπρόσωποι του «Β’ Αθηνών Arena», όταν είδαν ένα λευκό περιστέρι να εμφανίζεται στον ώμο το προέδρου της Ν.Δ. και να τον ραίνει με γαρύφαλλα ενώ τους μιλούσε για την Πατρίδα και τον Θεό

Ήταν η στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς αναφερόταν στο γνωστό τραγούδι «Είσαι Θεός, Ήλιος Καλοκαιρινός» λέγοντας ότι «ήρθε η στιγμή να απενοχοποιηθούν οι στίχοι που αναφέρονται στον Θεό», όταν ένα λευκό περιστέρι εμφανίστηκε από το πουθενά κρατώντας στο ράμφος του πέντε πανεράκια με γαρύφαλλα και τα άδειασε επάνω στα χαρτιά του.
Το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, στους ανθρώπους του πνεύματος και της νύχτας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του να στηρίξουν την προσπάθεια για πνευματική αναγέννηση της χώρας.
Πάντως, αμέσως μετά το περιστατικό με το Άγιο Πνεύμα, οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι, σα να δόθηκε το σύνθημα ότι ξεκινάει το «λαϊκό πρόγραμμα» και άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ από τα μεγάφωνα άρχισε να ακούγεται το τραγούδι της Καίτης Γαρμπή που μιλάει για «τους πολιτικούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας» (άλλη μια έννοια που πρέπει να απενοχοποιηθεί, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά).
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε τέλος, η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που τραγούδησαν ντουέτο το «Μια Κυρία στα Μπουζούκια» που το αφιέρωσαν από κοινού στη Ζέτα Μακρυπούλια.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
πηγή : protagon.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog