Γιατί είναι στο ΚΚΕ η λεσβία Κανέλλη;

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων Γρηγόρης Βαλλιανάτος επιτέθηκε στην Λιάνα Κανέλλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «γιατί αφού είναι λεσβία, ανήκει στο ΚΚΕ;»…

Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγόρησε την Λιάνα Κανέλλη ότι «ενώ είναι λεσβία, όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια», πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες».
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος συνέχισε λέγοντας: «Η ίδια όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», είπε ο κ. Βαλλιανάτος, που φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό μάλλον για λόγους ψηφοθηρικούς θέλει να προκαλεί! Υπενθυμίζουμε ότι είχε χαρακτηρίσει τον τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, ομοφοβικό!
Ο Βαλλιανάτος εκτός από επικεφαλής της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», η οποία συνεργάζεται εκλογικά με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου, είναι και δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, σύμβουλος πολιτικών και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
2012-04-27T15:57:25+03:0027 Απρ 2012 | 15:57|Categories: Χωρίς κατηγορία|Tags: |2 Σχόλια

2 Σχόλια

  1. C.K. 27 Απριλίου 2012 σε 17:10- Απάντηση

    Έχει περάσει από το μυαλό του κυρίου Βαλλιανάτου ότι υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα – πέραν των σεξουαλικών προτιμήσεων του καθενός – να ασχοληθεί κανείς στον χώρο της πολιτικής, και ειδικά την σήμερον ημέρα? Αναρωτιέμαι ειλικρινά…

  2. barron 27 Απριλίου 2012 σε 18:22- Απάντηση

    Κε Βαλλιανάτο από πότε οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν και πιστοποιητικά σεξουαλικών φρονημάτων?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!