Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Καλλίρης: «Αγροτική ανάπτυξη και ανάκαμψη της οικονομίας τώρα.»

- Advertisement -

Την Πέμπτη 26 Απριλίου ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης επισκέφτηκε τις περιοχές Μπολάτι, Βοχαϊκό, Σουληνάρι, Χαλκείο και Ζευγολατειό…

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τον κ. Καλλίρη. Συζήτησαν με τον κ. Καλλίρη θέματα που τους απασχολούν για την αγροτική ανάπτυξη και την οικονομία και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους. Με την εξειδικευμένη γνώση του ως Οικονομολόγος ο κ. Καλλίρης αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους θα βγει η χώρα από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης. Η οικονομία πρέπει να ανακάμψει το συντομότερο. Μεταξύ άλλων ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης τόνισε την αναγκαιότητα για την υιοθέτηση τριών πυλώνων πολιτικής: την πρωτογενή παραγωγή (γεωργία και κτηνοτροφία), την ενέργεια και τον τουρισμό πέραν του περιορισμού του κόστους ζωής. Ο κ. Καλλίρης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην νεολαία, η οποία θα πρέπει να αξιοποιηθεί και όχι να καταφεύγει στην ξενιτιά για εργασία.
Την Παρασκευή 27 Απριλίου ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης θα επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου, και συγκεκριμένα τις περιοχές Συκιά (18.30-καφενείο Τσιμπουξή), Καμάρι (19.00-καφενείο Κακοκέφαλου), Καρυώτικα (20.00-καφενείο Κώστα Κινέ) και Ξυλόκαστρο (21.00-καφενείο Τράπεζα).

Δελτίο Τύπου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog