Ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης επισκέφτηκε την Παρασκευή 27 Απριλίου τις περιοχές Συκιά, Καμάρι, Καρυώτικα και Ξυλόκαστρο. Ο κ. Καλλίρης έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής…

Η υψηλή αναγνωρισιμότητα του κ. Καλλίρη για άλλη μια φορά αναδείχτηκε από την προσέλευση του κόσμου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε για ακόμη μία φορά η γνώση και η εμπειρία επί των οικονομικών του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Καλλίρη. Ο κ. Καλλίρης ανέπτυξε τις απόψεις τους για την διαχείριση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει η χώρα. Συνομιλώντας με τους κατοίκους ο κ. Καλλίρης πρόταξε για άλλη μία φορά την αναγκαιότητα για την υιοθέτηση αναπτυξιακής πολιτικής και ουσιαστικής στήριξης των πολιτών. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι πολιτικοί οφείλουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας με μείωση της ανεργίας και περιορισμό του κόστους ζωής καθώς και με νέες ευκαιρίες (ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα, τουρισμός και ενέργεια) που πρέπει να εκμεταλλευτούμε.
Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Πελοπίδας Καλλίρης είπε: «Με νέες ιδέες και με νέους ανθρώπους, άφθαρτους, καθαρούς και με διάθεση και γνώση θα πρέπει να πορευτούμε τούτη την στιγμή και να κάνουμε την επιλογή μας.»
Το Σάββατο 28 Απριλίου ο κ.. Πελοπίδας Καλλίρης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στην ορεινή Κορινθίας. Θα επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή της Στυμφαλίας και της Γκούρας, και συγκεκριμένα τις περιοχές Καλλιάνους (11.00), Στυμφαλία (11.30), Καρτέρι (12.00), Λάυκα (12.30), Καστανιά (13.00), Μάτι (17.00), Μοσιά (17.30), Μεσινό (18.00), Αρχ. Φενεό (18.30), Φενεό (19.00), Στενό (19.30) και Γκούρα (20.00).