Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Ο μαρασμός της δημοτικής αρχής συνεχίζεται.Δεν θα γίνει εκδήλωση στην Φανερωμένη την Πρωτομαγιά!

- Advertisement -

Δελτίο τύπου καταπέλτης για τον Κώστα Λογοθέτη από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λουτρακίου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 28-04-2012.
Ο Σύλλογος μας δυστυχώς βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες μας ότι η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στην Φανερωμένη Πισσίων αναστέλλεται επ´αοριστον…
Δυστυχώς ένα έθιμο που αναβίωσε την τελευταία πενταετία και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με την καθολική αναγνώριση και συμμετοχή των συνδημοτών μας σταματάει.
Οφείλουμε να γνωρίσουμε στους συμπολίτες μας τα εξής : η Πρωτομαγιά στην Φανερωμένη ξεκίνησε το 2007 με πρωτοβουλία του Συλλόγου και την συμπαράσταση της δημοτικής αρχής του Κου Γκιώνη μέχρι και το 2010.
Πέρσι το 2011 η νέα δημοτική αρχή του Κου Λογοθέτη απέσυρε την συμμετοχή της για λόγους που μόνο ο κος Λογοθέτης γνωρίζει.
Ο σύλλογος όμως όπως και υποσχεθήκαμε συνεχίσαμε την διατήρηση του εθίμου και αναλαμβάνοντας εξ ολόκληρου το κόστος πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση με την γνωστή πλέον κοσμοσυρροή των συμπολιτών μας. Στο τέλος της εκδήλωσης δώσαμε ραντεβού για το 2012.
Δυστυχώς φέτος η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι απαισιόδοξη και τούτο δεν οφείλεται ούτε στην ύφεση ούτε στα μέτρα λιτότητας οφείλεται στην αναξιοπιστία του Κου Λογοθέτη ο οποίος δεν υλοποίησε ομόφωνη απόφαση της πρώην ΔΑΕΤ για οικονομική επιχορήγηση του Συλλόγου πρωτοφανές για τα δεδομένα της αξιοπιστίας του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ.
Το γεγονός αυτό λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία διότι όλοι οι σύλλογοι που περιελαμβάνοντο στους επιχορηγούμενους έλαβαν τα εγκεκριμένα ποσά .
Αποτέλεσμα ήταν ο οικονομικός προγραμματισμός του Συλλόγου να βρεθεί εκτός πορείας με ορατό τον κίνδυνο να κινδυνεύει σοβαρά σήμερα μετά από 25 χρόνια μέρος και των υπολοίπων δραστηριοτήτων του.
Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας.
Όμως << Ο καιρός έχει και γυρίσματα>>
- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενημερωστε τους κυριους αυτος που βγαζουν και δελτια τυπου οτι με τη νεα δημ. αρχη οιτελειωσαν!!!Πρωτα ειχαν χρημα και το ερρεαν αφθονο σε εκδηλωσεις!Γιαυτο και η συμπαρασταση της δημ. αρχης Γκιωνη σε τετοιου ειδους εκδηλωσεις οπως και αναγραφεται πιο πανω!οδηγησε το δημο στα βραχια με 7.000.000 χρεος!!Και πολλα αλλα δεινα για τον τοπο..

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΠΗΚΕ Η ΜΑΣΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ;
    ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ;
    TI ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ …ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  3. poia masa re zoa orthia masa einai oti anaviose mia ekdilosi kai mazeve 1000 kai pleon atoma sthn kardia ton geraneion??????????????olo kai olo to kostos 3000 xiliades eyro itan deka fores ligotera apo osa edose stoys dikigorous einai!!!!
    pantoy mases vlepete les kai einai oloi san ta moytra sas!!!!!!!!!

  4. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΛΙΓΟΥΣ {ΠΧ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ – ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ } ΕΝΩ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΕΤΟΙΩΝ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΗ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ ΤΟΥ 2014 ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

  5. Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΩΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΑΛΛΟΙ & ΤΗΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΑΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ; ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

  6. Λοιπόν η συγκεκριμμένη εκδήλωση έφερνε εκαντοντάδες κόσμο στην πολύ όμορφη περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης και θα μπορούσε να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο.Απ'όσο γωρίζω κόστιζε φραγκοδίφραγκα ανα λάβουμε υπόψιν πεταμένα δημοτικά λεφτά σε ''άθλιες'' καλοκαιρινές εκδηλώσεις.Κρίμα πολύ κρίμα που δεν θα γίνει αυτή την χρονιά…

  7. ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η (ΜΑΡΙΑ ΣΙΩΚΟΥ -ΓΚΟΥΜΑ) ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΛΕΙΟΝΕΞΙΑ (1950)

  8. Kαλα πρεπει να ειναι καποιος εκτος τοπου και χρονου στην εποχη που ζουμε που πειναει κοσμος να υπαρχουν καποιοι γραφικοι που ζητανε απο το Δημο να επιχορηγησει ενα εξωραιστικο συλλογο στα Πισια να κανει τετοιου ειδους εκδηλωσεις.Εχετε τρελαθει τελειως?Πολυ καλα κανει ο Δημος αν εκανε οτιδηποτε αλλο τοτε θα ηταν σκανδαλο.Ντροπη σας και μονο που το συζητατε.

  9. αυτο το δελτιο τυπου δεν ειναι καταπελτης για το Λογοθετη ειναι παρασημο για το Δημαρχο ,αλοιμονο αν εδινε λεφτα σε αυτη την εποχη για καποιο συλλογο στα πισια για να κανει τετοιου ειδους εκδηλωσεις θα ηταν σπαταλη.Αυτα τα εδινε ο Γκιωνης γιαυτο και καταντησε το Δημο σε αυτο το χαλι.Αληθεια ο προεδρος της κοινοτητας με ποιανου το ψηφοδελτιο εκλεχθηκε?Ρωταω ξερει κανεις?

  10. Γαλαντόμοι του κυνηγετικού συλλόγου γιατί δεν πήρατε την επιχορήγηση από την πρώην ΔΑΕΤ[Α.Ε. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ],που είχε εγκριθεί ομόφωνα το Νοέμβριο του 2009,πέρασε και το 2010 και ζητήσατε τα εγκριθέντα 15.000 ΕΥΡΩ να σας δοθούν στο τέλος του Απριλίου του 2011,όταν πλέον η εταιρεία βρίσκετο σε οικονομική κατάρρευση αφενός και αφετέρου υπήρχε και πρόβλημα νομιμότητας στην εκταμίευση[αλλαγή εταιρείας από τέλος του 2010 που απαγορεύει οποιαδήποτε κοινωφελή επιχορήγηση].Αυτά ήταν και είναι γνωστά του προέδρου του συλλόγου σας[πρώην αιρετός] και εαν έχει κάποιο παράπονο δικαίως ή αδίκως να το εκφράσει στον πρώην Δήμαρχο που υπηρέτησε πιστά και είναι και ο ίδιος συνυπεύθυνος που δεν υλοποιήθηκε εγκαίρως η απόφαση της εταιρείας.Αυτά για να γνωρίζει ο κόσμος και εαν δεν ευσταθούν να τα διαψεύσει ο πρόεδρος σας, για να επακολουθήσουν γραπτές αποδείξεις.

  11. ΞΑΝΑΠΕΣΤΑ 12.33 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ .Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ!!!!ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ!!

  12. ΠΡΟΣ ΆΣΧΕΤΟ ΑΛΟΥ ΝΤΑ ΛΟΥ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΈΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙ ΤΟΥ( ΝΑΙ ΝΑΙ.ΤΆΞΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΊΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΛΆΕΙ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΞΉΣ ΔΉΜΑΡΧΟΥ) ΤΟΝ 10¨38 ΚΑΙ 11"30 ΑΛΏΣΤΕ Ο ΊΔΙΟΣ ΕΊΣΑΙ ΤΡΆΒΑ ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΡΩΤΆ ΚΑΙ ΜΈΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΊΞΕΙΣ ΠΡΟΦΈΣΟΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΉΣ ΤΟΥ ΔΗΜΌΣΙΟΥ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΆΝΕ 2000 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΊΩΣΗ ΕΝΩΣ ΕΘΊΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΆΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΆ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΝΤΕ ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΕΎΕΙ ΚΑΙ ΦΈΡΝΕΙ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΎΣΗ ΠΑΝΌ ΑΠΌ 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΛΊΓΕΣ ΣΤΙΓΜΈΣ ΔΙΑΣΚΕΔΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΆΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΏΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ ΧΆΡΗ ΣΤΑ ΚΟΛΛΗΤΉΡΙΑ ΤΟΥ ΔΉΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ.ΣΑΣ ΠΌΝΕΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΌΝΕΣΑΝ ΟΙ 50000 ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΣΕ ΔΙΚΟΛΆΒΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΜΙΑ 40000 ΠΟΥ ΧΑΛΆΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΝΊΚΑΝΟΥΣ (ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ )ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΧΩΡΊΣΟΥΝ 2 ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΆΧΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΈΣ ΤΟΝ ΑΠΌΡΩΝ ΣΑΣ ΕΝΌΧΛΗΣΑΝ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΨΕΎΤΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ Η ΤΟ ΞΈΧΑΣΕ???)ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΊΡΑΞΕ ΤΟ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΑΚΌΜΑ ΤΟ 20 ΤΗΣ ΕΚΑΤΌ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΏΝ ΜΙΣΘΏΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΟΝ ΑΠΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΕΣΆΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΆΣΠΗ ΈΧΕΤΕ ΜΆΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΆΤΕ!!!!!!!!!!!!!!ΜΆΘΕΤΕ ΛΟΙΠΌΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΆΝΩΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝ.ΣΥΛ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΈΠΑΙΞΕ ΧΟΥΒΑΡΝΤΆΣ ΜΕ ΞΈΝΑ ΛΕΦΤΆ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΑΡΧΉΣ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌ ΕΧΕΙ ΕΚΛΈΓΕΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΉΣ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑΣ ΠΙΣΙΩΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΠΙΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΈΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΈΤΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΙΑΟΎΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί! ΟΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΌ ΉΤΑΝ ΉΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΏΣ!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog