Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Χρίστος Δήμας στο Isthmia Hotel στο Λουτράκι (φωτο)

- Advertisement -

Στο Isthmia Hotel στο Λουτράκι, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες και να απαντήσει στα ερωτήματά τους…

Έγινε μια πολιτική συζήτηση με θέματα ποικίλης ύλης που αφορούν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και κατά συνέπεια της χώρας. Ο Χρίστος Δήμας, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται υπέρ της συγκυβέρνησης. Τόνισε όμως την ανάγκη κατανόησης από όλα τα κόμματα για να μπορέσουν από κοινού να ψηφίζουν ο,τι χρειαστεί για το καλό της Ελλάδας. Επίσης, τάχθηκε υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας. Τέλος, ανέλυσε τις απόψεις του για την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και τη διαρκώς αυξανόμενη ανεργία.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι ομιλίες των πωλητών της Πατρίδας γίνονται σε ακροατήρια ¨ακίνδυνα" (υπερήλικες, κομματικά στελέχη κλπ.) και πάντα σε κλειστούς χώρους. Που να τολμήσουν να ξεμυτίσουν.
    ΟΥΣΤ!!!

  2. Δειλα-δειλα ξεπορτιζουν τα καινουργια φυντανια.Δεν τον ξερω τον ανθρωπο,αλλα καποια στιγμη μιλαγαμε για το Μητσοτακεικο,τους Καραμανληδες και τα αλλα σογια.Αλλα Βαρβιτσιωτης,Κεφαλογιαννης,παει η δουλεια….Τα ιδια και τα ιδια συνεχεια,και οι ιδιοι και οι ιδιοι που τους ακολουθουν.Α`ι` σιχτιρ…..

  3. TI δουλεια κανει αυτος ???τι επαγγελετε ??πως βγαζει το ψωμακι του μπορουμε να μαθουμε ????

    ΕΧΟΥΜΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ????????????.

  4. s-spinos:
    και του εργάτη το παιδί κι΄αυτό εργάτης θα γενεί…
    …και όλα τα στρατόπεδα για τα χωριατόπαιδα

    Τι περιμένατε μωρέ παιδιά;;; οι γιοι, οι κόρες και τα εγγόνια των οικογενειών που έφεραν τη χώρα μας σε αυτό το χάλι να παραιτηθούν από την ευγενική τους προσπάθεια για προσφορά προς το λαό;;;
    Ας τους δοξάσουμε.

  5. Έτσι… έτσι !!!
    Γιατί για να γίνεις επαγγελματίας πολιτικός και φυσικά κατευθείαν βουλευτής, και λίγο αργότερα υπουργός!!!
    δύο καταστάσεις χρειάζονται:
    να το χεις στο "γονιδίωμα" σου
    και να σου δώσουν κοπάδι προβάτων έτοιμο "κομπλέ" με τσοπανόσκυλα και στάνη έτοιμο και ο "τσέλιγκας" να παίζει την φλογέρα κάτω από τον ίσκιο κουτουπώνοντας την βλάχα !!
    Ενώ αν είσαι αγωνιστής χωρίς "γονιδίωμα" ανθρωπιστής με πραγματικούς στόχους για τον συνάνθρωπο και συμπολίτη σου σαν τον ΣΤΕΛΙΟ σε πετούν σαν την μύγα από το γάλα και σε λοιδωρούν σαν γραφικό
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

    ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ !!!

  6. ΑΦΗΣΤΕ 1 ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΝΕΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΟΙ!!!!!!!

  7. s-spinos:
    Αγαπητέ/η των 2:22 τι το καινούριο κομίζει ο νέος μας πέρα από το νεαρό της ηλικίας του;;;
    Αν δεν κάνω λάθος την ίδια τετριμμένη και απορριπτέα πολιτική του μπαμπά του και την προδιαγεγραμμένη πολιτική των μνημονίων και του κόμματος το οποίο υπηρετεί, ή κάνω λάθος;;;

  8. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΜΕ?ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΚΑΦΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog