Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Πελοπίδας Καλλίρης στην Ορεινή Κορινθία: «Είναι αναγκαία η ανάπτυξη των ορεινών περιοχών και η στήριξη των κατοίκων»

- Advertisement -

Ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε το Σάββατο 28 Απριλίου την ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα τις περιοχές Καλλιάνους, Στυμφαλία, Δροσοπηγή, Καρτέρι, Λαύκα, Καστανιά, Μάτι, Μοσιά, Μεσινό, Πανόραμα, Αρχ. Φενεό, Φενεό, Στενό και Γκούρα…

Ο κ. Καλλίρης συζήτησε με τους κατοίκους της ορεινής Κορινθίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι ορεινοί Κορίνθιοι του εξέθεσαν τις απόψεις τους και τα θέματα που τους απασχολούν. Αφού αφουγκράστηκε τις ανησυχίες τους τόνισε με την σειρά του την ανάγκη για την άμεση ανάπτυξη των ορεινών περιοχών της Κορινθίας, συνδυάζοντας τον τουρισμό με την αγροτική ανάπτυξη. «Οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα κάνουν την ορεινή Κορινθία να «ξανανιώσει» και να τονώσουμε τους κατοίκους που μένουν μόνιμα στις περιοχές.» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Καλλίρης. Η ανεργία, το κόστος ζωής αλλά και η συνεχής υποβάθμιση της ποιότητας ζωής ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης και τόνισε ότι η Νέα Διακυβέρνηση θα στοχεύσει στον περιορισμό τους και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και ιδίως περιοχών απομακρυσμένων από τα αστικά κέντρα.
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο κ.. Πελοπίδας Καλλίρης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις περιοχές Βελίνα (17.00), Κλημέντι (17.30), Καίσαρι (17.50), Μικρός Βάλτος (18.30), Μεγ. Βάλτος (19.00), Σούλι (19.30), Κρυονέρι (20.15) και Παραδείσι – Μποζικά – Τιτάνη – Γονούσα (21.30 – 22.30).
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog