Ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, συμμετείχε μετά από πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας σε ανοιχτό διάλογο με νεολαίους της περιοχής…

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καλλίρης ανέπτυξε τις θέσεις του και τις προτάσεις του για τους νέους και τόνισε την ανάγκη για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας. «Οι πυλώνες των πολιτικών που θα πρέπει να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα είναι η μείωση της ανεργίας και ο περιορισμός του κόστους ζωής καθώς και να αναπτυχθούν νέες ευκαιρίες (ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα, τουρισμός και ενέργεια), οι οποίες θα παράσχουν στην νέα γενιά την δυναμική που της αξίζει» είπε ο κ. Καλλίρης. Επιπλέον ο κ. Καλλίρης αναφέρθηκε στην χάραξη ζωνών βιομηχανικής χρήσης στην Κορινθία, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για βιομηχανική ανάπτυξη και τον περιορισμό της ανεργίας, αλλά και στον επανασχεδιασμό της χρήσης των λιμανιών της Κορινθίας. Ο κ. Καλλίρης δήλωσε για ακόμη μία φορά στους νέους της ΝΔ την αντίθεσή του για την προνομιακή μεταχείριση των Βουλευτών και τη Βουλευτική ασυλία καθώς επίσης και για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Πελοπίδας Καλλίρης άκουσε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των νέων της ΟΝΝΕΔ. Συζήτησε για τα θέματα που τους απασχολούν και τους τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Χαρακτηριστικά είπε: «Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας όλοι ώστε να ενισχύσουμε την παράταξη μας για να υπάρξει μία δυνατή κυβέρνηση, η οποία θα φροντίσει για την πολιτική σταθερότητα και την οικονομική ανάκαμψη του τόπου. Πάνω από όλα οι νέοι μας είναι αυτοί που θα πρέπει να φροντίσουμε, γιατί το μέλλον τους ανήκει.»
Στην συνάντηση ο κ . Καλλίρης ενημερώθηκε για τις ενέργειες και την δράση της ΟΝΝΕΔ προεκλογικά και τους παρότρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Τέλος ο κ. Καλλίρης ευχαρίστησε τους Κορίνθιους νέους για τον αγώνα που πραγματοποιούν προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας και της παράταξης.