Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εξαιρετική η ημέρα για τα μαγαζιά του Λουτρακίου

- Advertisement -

Αρκετό κόσμο είχαν σήμερα τα μαγαζιά του Λουτρακίου, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και έκαναν τη βόλτα τους στην όμορφη παραλία της πόλης…

Χαρακτηριστικό της κατάστασης, το γεγονός ότι τα περισσότερα μαγαζιά ήταν ασφυκτικά γεμάτα, κάτι που έφερε μια νότα αισιοδοξίας στην πόλη. Ο κόσμος, είχε ανάγκη να ηρεμήσει, να βγει από την μίζερη πραγματικότητα και η θέα του Κορινθιακού σε συνδυασμό με την καλή παρέα, ήταν το καλύτερο ηρεμιστικό εν’ όψει των εκλογών που έρχονται την Κυριακή.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδια εκει στο λουτρακι δεν σας εχει επιρεασει η κριση ?3.50 ο καφες και 2.50 στα καλαμια Μας πηραν και μας σηκωσαν οι τιμες σας και ο αερας σας

  2. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ. ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΠΕΙΧΗΡΙΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΥΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.

  3. Να συμπληρώσω απλώς ότι χθες-ημέρα αιχμής δεν είναι και τόσο τραγικό να πληρώσεις 3,5 ευρώ τον καφέ. (ΟΚ, θα μπορούσε να ήταν και λίγο πιο φθηνά..) Μάλιστα υπάρχουν καφετέριες και επιχειρηματίες έξυπνοι και σωστοί που έριξαν τις τιμές στα 2(!!!) ευρώ μεσοβδόμαδα όπως με έκπληξη ανακάλυψα την προηγούμενη Πέμπτη που ήπια τον καφέ μου σε γνωστή καφετέρια, χωρίς παράλληλα να υποβαθμίσουν τις υπηρεσίες που πρόσφεραν σαν μαγαζί (καθαριότητα, ευγένια προσωπικού, ταχύτητα εξυπηρέτησης κ.α.)… Αν είναι έξυπνοι και οι υπόλυποι, θα ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Μόνο αν βάλουμε πλάτη όλοι μπορεί και να τη βγάλουμε καθαρή, αλλιώς όσοι είναι της "αρπαχτής" και περιμένουν το μήνα που θρέφει τους έντεκα θα πατώσουν. Θα τους "ξεβράσει" η ίδια η αγορά.

    Τα ίδια ισχύουν και για τους συμπολίτες μας που κρατάνε ακόμα πολύ ψηλά τα ενοίκια στα μαγαζιά τους. Ήδη γίνεται χαμός στην πόλη από τις μετακομίσεις επιχειρήσεων σε φθηνότερα μισθώματα. Δηλ. τι είναι προτιμότερο; Να κρατάνε τα νοίκια στο Θεό και τελικά να μείνουν κενοί οι χώροι που νοικιάζουν ή να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους και να συνεχίσουν να έχουν ένα σταθερό εισόδημα, έστω και κάπως μειωμένο,όπως απαιτούν οι συγκυρίες;;;

  4. afto legete arpaxti…..den sonete oi katastasi me mia mera…thelei organosi ki stragikotita apo olous mas,gia na yparxei diarkia alla afto mexri tora den exei ginei ki oute tovlepo…..

  5. Aν θελουμε να συνεχισουμε να υπαρχουμε,θα πρεπει ολοι να κατεβασουν τις τιμες,πραγμα που επρεπε να ειχε γινει απο χθες και προχθες.!!! Αργουμε πολυ και λεφτα δεν υπαρχουν.!!!!

  6. MeteoJohn είπε…
    Να συμπληρώσω απλώς ότι χθες-ημέρα αιχμής δεν είναι και τόσο τραγικό να πληρώσεις 3,5 ευρώ τον καφέ.
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ εισαι λαθος (μονο σε αυτην την φραση σου)
    Γιατι αν ειναι ετσι και στην κατοχη λογικο ειναι το αλευρι να παει 5 ευρω το κιλο.
    ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 4
    τωρα που η βενζινη ειναι στα υψη τον λογο θα εχουν ΛΟΥΤΡΑΚΙ,ΧΑΛΚΙΔΑ,και για καποιους ΝΑΥΠΛΙΟ,ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
    στο χερι σας ειναι να συνεχισει η ανοδικη πορεια και να μην γινει οτι την περιοδο 2000-2003 (η πολη του ΚΑΠΗ)
    μια 4μελεις οικογενεια για μεταφορα και εξοδα 1 μερας θελει πολυ οικονομικα 100 ευρω (με καφε,φαγητο)ποσοι νομιζετε θα μπορουν και για ποσο να τα δινουν ????
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ
    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog