Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Tοποθέτηση της Αθηνάς Κόρκα για την εγκληματικότητα και τα σώματα ασφαλείας

- Advertisement -

Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αισθάνεται την ανασφάλεια να τον πνίγει. Στην Κορινθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, οι συμπολίτες μας έχουν χάσει τον ύπνο τους από την πρωτοφανή έκρηξη της εγκληματικότητας...

Ληστείες και κλοπές χωρίς προηγούμενο ακόμα και σε φτωχούς ανθρώπους για τα δέκα, είκοσι ευρώ που έχουν πάνω τους.

Η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Απαιτείται ρεαλιστικό και συγκεκριμένο σχέδιο και κατ’ αρχήν αποκατάσταση του ηθικού των σωμάτων ασφαλείας και εξασφάλιση των μέσων που απαιτούνται για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Υποδομές και χρήση της τεχνολογίας είναι αναγκαία εργαλεία που η ελληνική αστυνομία χρειάζεται για να έχει ένα πραγματικό αποτέλεσμα. Πρέπει ακόμα η αστυνομία να έχει πυκνή παρουσία και άμεση παρέμβαση. Η αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων των σωμάτων ασφαλείας είναι επίσης απαραίτητη.
Μόνο με συντονισμένες και καίριες παρεμβάσεις θα αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας και η ηρεμία στη ζωή μας. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε σπασμωδικά να δείξει, εν όψη εκλογών, ότι ενδιαφέρεται νακαθαρίσειτο κέντρο της Αθήνας που έχει καταντήσει γκέτο διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο από τους λαθρομετανάστες στέλνοντας τους προσωρινά στην επαρχία χωρίς  κανένα σχέδιο και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες. Είναι το ίδιο κόμμα τουΜεγάρου Υπατίατο οποίο έληξε με την έκδοση ιθαγένειας στους συγκεκριμένους απεργούς πείνας.
Από το Γραφείο Τύπου της Αθηνάς Κόρκα
Η Κορινθία μας ενώνει_
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    Την πολιτεία την εκπροσωπούσε και εξακολουθεί να την εκπροσωπεί το κόμμα σας μαζί με το ΠαΣοΚ δια μέσου της κυβέρνησης Παπαδήμου κ. Κόρκα εκτός και αν θέλετε να το ξεχνάτε.
    Και όλον αυτόν τον τρόμο και την ανασφάλεια τα κόμματά σας την καλλιέργησαν, γιατί κάπου κάπως κάποτε το συλλογικό ασυνείδητο το θρέψατε από την οικονομική, κοινωνική,πνευματική και εθνική αποξήρανση, και αυτό που κάνατε δεν ήταν πορεία μπροστά αλλά εγκατάσταση και επέκταση της ερήμου.
    Και να είστε σίγουρη ότι η κοινωνία ξέρει ότι το μίσος και η οργή δεν είναι παραγωγικά. Έχει και τη δύναμη και τη λογική που είναι σίγουρα πιο ισχυρά, για να στραφεί εναντίον σας και να σας στήλει εκεί που σας πρέπει. Στο σπίτι σας.

  2. αχ βρε Αθηνούλα, η αγανάκτηση του κόσμου και ο θυμός του θα σου στερήσει την έδρα. Δεν φταις εσύ, σίγουρα ήσουν καλύτερη από κάτι άλλους που κατά καιρούς μας εκπροσωπούν, αλλά ….. το κόμμα θα σε φάει.

    ένας αγανακτισμένος Νεοδημοκράτης.

  3. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ
    θα σταματησουν οι περικοπες στα σωματα ασφαλειας
    θα παρουμε τα αναγκαια εργαλεια (αυτοκινητα-μηχανες-ασυρματους κτλ κτλ )
    και φυσικα αυτα δεν μπορουν να γινουν μονο για την κορινθια ετσι δεν ειναι ???
    ΜΑ ΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ???
    Ειπαμε αυτα να τα λετε ΟΛΟΙ οχι μονο η κυρια Κορκα σε ατομα 3ης ηλικιας που μπορει και να σας πιστεψουν .

    Υ.Γ. ζητω συγνωμη δημοσια απο τον παππου μου και την γιαγια μου αλλα την κυριακη θα σας κλειδωσω στο σπιτι.

    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog