Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για αισχροκέρδεια

- Advertisement -

Καταρχάς ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για το site!! Ενήμερο- επίκαιρο κ.ο.κ.
Θα ήθελα να κάνετε ένα αφιέρωμα, για τους δήθεν επαγγελματίες που έχουν μαγαζιά στην πόλη μας, που όλο παραπονούνται ότι δεν έχουν δουλειά τα καταστήματά τους κλπ…

Εν μέσω κρίσης και δη, Πρώτη Μαΐου είπα να βγω με την γυναίκα μου και τα παιδιά (πρόσφατα μπαμπάς) για βόλτα και μετά να φάμε κάτι. Επισκεφθήκαμε το μαγαζί “…….”, ωραίο περιβάλλον κλπ.

Στο δια ταύτα, για 2 μπριζόλες πλήρωσα € 46!!!! Αν είναι δυνατόν….

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όχι μόνο ότι δεν θα ξαναπατήσω και όχι μόνο αλλά θα αποτρέψω και γνωστούς μου να μην πάνε εκεί για φαγητό!!!
Στο σύνολο, μία σαλάτα χωριάτικη, ένα λουκάνικο, μια πιπεριές φλωρίνης, 2 μπριζόλες, μία φέτα (φούρνου) 3μπίρες : € 77,60!!! Τόσα του λείπουν που θα τα ληστέψει από εμάς…;;;;;;

Σχόλιο alex: Δημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία του αναγνώστη αφαιρώντας την επωνυμία του μαγαζιού για έναν και μοναδικό λόγο: Να παραδειγματιστούν όλοι και να αναπροσαρμόσουν τις τιμές τους στα σημερινά επίπεδα. Όσο είναι καιρός. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε την καταγγελία του φίλου αναγνώστη μήπως και καταλάβετε ότι οι εποχές της αρπαχτής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Αποκτήστε νοοτροπία πελάτη. Και αποβάλλετε την νοοτροπία “Δος Ημίν σήμερον”. Δυστυχώς, δεν οδηγεί πουθενά. Φιλικά,

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταρχας επρεπε φιλε μου να βγαλεις φωτογραφια την αποδειξη και να την δημοσιευσεις και αν τα τοπικα blog(βασικα ενα ειναι το loutrakiblog τα αλλα ειναι για τα αναθεμα )
    να εκανες και μια δημοσιευση σε αλλα γνωστα …….
    αν δεν κανουμε ρομπα τους σημερινους μαυραγοριτες δεν θα συνελφουν ποτε ,και ποσο σε ενα τουριστικο μερος που βασιζονται στον ανηποψιαστο περαστικο ,γιατι οι ντοπιοι ξερεουν απο στομα σε στομα που θα πανε.
    ΑΛΛΑ δεν εχει κανενα λαμογιο το δικαιωμα να το κανει αυτο σε ανθρωπους που ερχονται να αφησουν τα χρηματα τους οχι μονο σε μια ταβερνα αλλα και στο περιπτερο και στην καφετερια και αλλου ,κανονικα οι υπολλοιποι επαγγελματιες θα επρεπε να τον ξεδοντιασουν.
    Η Κοινωνια πρεπει να τιμωρηση και να απομονωση τετοιους λησταρχους.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΟΚΕΡΔΙΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
    και εμεις τη συντηρουμε
    Οσο θα αγοραζουμε μια πιττα 2.5 ευρω
    οσο θα πινουμε τον καφε με 3 ευρω
    οσο θα δινουμε για μια τυποπιττα 1,4
    και για ενα κουλουρακι 0,60
    αυτοι θα συνεχιζουν και εμεις θα ερθει μια μερα που θα τρωμε σπορια στις πλατειες σαν μεταναστες.
    Πριν πολλα χρονια ετυχε να ακουσω μια "" συναντηση ιδιοκτητων" καφε για να κουβεντιασουν ποσο θα βαλουν τον καφε στην νεα χειμερινη περιοδο .
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ που κανουν κουμαντο στην τσεπη μας και θελουν να αποφασιζουν για εμας

    (( ΠΗΓΑΣΟΣ ))

  2. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΑΝΝΗΣ – ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑ – ΑΘΙΚΙΑ – ΑΓΙΟΝΟΡΙ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΞΥΓΟΝΟ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΦΑ ΚΡΕΑΣ-ΧΟΡΤΑΡΑΚΙΑ-ΖΥΜΩΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ 15 ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ ΜΕ ΧΟΡΟ ΚΑΡΣΙΛΑΜΑ!!! ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ….ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΝΗΡΟΙ

  3. Και συ ρε φιλε κοιλιοδουλος εισαι; Δεν εφταναν δυο μπριζολες ηθελες ΚΑΙ λουκανικο;Και δε εφτανε και το λουκανικο ηθελες ΚΑΙ πιπεριες Φλωρινης Ε οχι Καλα να παθεις Δλδ δε καταλαβα το κουβερ σκετο λιγο σουπεφτε; EEE; Λιγο;;;;

  4. ΠΙΤΣΟΥΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΑ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ 1 ΚΙΛΟ ΓΚΟΥΝΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ 3.5Ε ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 0.30 ΛΕΠΤΑ,ΣΤΟΥΣ 10 ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3 4ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ "ΚΑΛΗ ΖΩ" ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

    Μ Π Ο Υ Κ Ο Τ Α Ζ Τ Ω Ρ Α !!!
    Γ Ι Α Ν Α Π Ε Σ Ο Υ Ν Ο Ι Τ Ι Μ Ε Σ

  5. opa megale vgale to onoma toy magazioy giati kai ego efaga se xorio tou loytrakiou thn protomagia2 megaloi 2 mikra paidia ta idia peripoy me mosxarisies galaktos kai plirosa 51E kai kerasma sto telos sto telos kai toympes den einai oloi idioi. etsi toys pernoyme oloys svarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. @ΠΗΓΑΣΟΣ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ LOUTRAKIBLOG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ (ΤΑ) ΑΝΑΘΕΜΑ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΜΑ? ΣΑΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟ.
    ΤΟ LOUTRAKΙBLOG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΓΛΥΨΕΙΜΑΤΟΣ.

  7. Είναι γεγονός ότι οι τιμές στο Λουτράκι είναι πολύ ακριβές. Όλοι μιλάνε για κρίση και δυστυχώς δεν συμπεριφέρονται ανάλογα. Να μειωθούν οι τιμές, να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες, να γίνει ορθολογιστική προσέγγιση στο κόστος.
    Εφόσον το Λουτράκι δεν μπορεί να υποστηρίξει την εικόνα μιας πόλης φιλικής ή με παραδοσιακό χαρακτήρα πρέπει να καλλιεργήσει την οικονομική λύση.
    Το Λουτράκι υποβαθμίστηκε από τους ίδιους τους επαγγελματίες. Ήρθε και οι οικονομική κρίση και ήρθε και έδεσε το σιρόπι!!!
    Πρέπει οι επαγγελματίες να μαζευτούν επειγόντως και να δουν τι μπορούν να κάνουν.
    Όλοι μαζί. Και εάν ένας δεν ακολουθήσει το δρόμο των πολλών δεν χάθηκε και τίποτα.
    Πρέπει να καταλάβουν ότι το πλεονέκτημα που έχουμε στην δική μας παραλία δεν το έχουν οι άλλες περιοχές.
    Πρέπει να καταλάβουν ότι εάν έρθει κάποιος για φαγητό στο Λουτράκι θα πάει μετά και για καφέ. Όπως και το αντίθετο. Όποιος έρθει για καφέ μπορεί μετά να πάει και για φαγητό.
    Να πάει να πάρει ένα παγωτό στο παιδί του ή στην ίδια την οικογένεια. Να πάει να πάρει ένα κουτί τσίχλες ή ένα πακέτο τσιγάρα, ένα κουτί γλυκά ή ένα δώρο.
    Η δική σας προσέκλυση πελατών είναι χρήσιμη και σε άλλους επαγγελματίες.
    Το ίδιο ισχύει και για τους ξενοδόχους. Πρέπει να κατεβάσουν δραματικά τις τιμές ώστε το Λουτράκι να γίνει στους επισκέπτες η πρώτη τους προτεραιότητα.
    Είναι καιρός να βοηθήσουν το Λουτράκι να γίνει πρώτος προορισμός για τους επισκέπτες του σαββατοκύριακου ή για τις διακοπές τους.
    Πρέπει να βοηθήσουν το Λουτράκι να ανακτήσει την αξία του. Και αυτό θα συμβεί εάν τις τιμές των καταλυμάτων, μπορούν να τις υποστηρίξουν οι απλοί πολίτες.
    Πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το Λουτράκι ως αξία. Η αξία του Λουτρακίου ήταν αναβαθμισμένη όταν ο κόσμος δεν είχε την ευκολία της μετακίνησης και της ενημέρωσης. Σήμερα το πλήθος των προσφορών είναι τεράστιο.
    Η τιμολόγηση αναβαθμίζει το Λουτράκι και να μην περιμένουν το Λουτράκι να τους αναβαθμίσει από το παρελθόν. Το παρελθόν μας έμαθε ότι ο κόσμος μας έχει γυρίσει την πλάτη του.
    Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν από 10 πελάτες με 60 ευρώ το δωμάτιο να πάρουν την ημέρα 600 ευρώ. Πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να υποστηρίξουν 30 πελάτες με 20 ευρώ το δωμάτιο με το ίδιο αποτέλεσμα. Το κέρδος για την ίδια την πόλη είναι πολλαπλάσιο. Θα πιούν έναν καφέ… και το πιο σημαντικό είναι ότι θα ξαναέρθουν!!!
    Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να ξαναέρθουν.
    Οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουν τους Έλληνες.
    Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το καλό του τόπου μας.
    Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να συνεργαστούν.
    Τίποτα δεν κινείται τυχαία. Όλα έχουν το δικό τους αντίκτυπο.
    Και ο ένας επαγγελματίας πρέπει να βοηθήσει τον άλλον.
    Η δική σας αναβάθμιση φέρνει σιγά σιγά την ανάπτυξη του τόπου μας από εμάς τους ίδιους.
    Στο παρελθόν έχουν γίνει ξανά σχετικές αναφορές για ακριβές τιμές.
    Πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη για την ίδια την πόλη μας.
    Πρέπει όλοι να βάλουν πλάτη όλοι για όλους.
    Εμείς μένουμε εδώ και εμείς ζούμε το καλό και το άσχημο.
    Εσείς έχετε την τύχη στα χέρια σας.
    Αναλάβετε τις ευθύνες σας επιτέλους.
    Διαμορφώστε το μέλλον σας.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  8. Ο άνθρωπος σας είπε ένα σοβαρότατο πρόβλημα και εσείς κάθεστε και κοκορίζετε για το τι έφαγε και για το blog αν είναι πρώτο η τελευταίο.Το ζήτημα είναι να μαθευτεί το μαγαζί και να του γίνει μάθημα αυτό γιατί αν δεν του γίνει μάθημα θα μας κόβει τα κεφάλια σε κάθε γιορτή και όχι σε εμάς μονάχα,αλλά και σε όλους τους ανυποψίαστους τουρίστες που στο τέλος θα δυσφημίσουν το Λουτράκι.Και αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι που μας ενδιαφέρει όλους.Το Λουτράκι.

  9. Μονοήμερη εκδρομη για μπανιο με την οικογενεια στο Λουτρακι ξεκιναει η μερα με μαγαζι να χρεωνει 3 καφεδες και ενα τσαι στα 12€ το τσαι τενεκεδακι!!!που ΝΑ χρεωσει αλλωστε και την ομπρελα και την ξαπλωστρα ….συνεχιζουμε μετα απο ωρα εχουμε τσιμπημα απο μεδουσα με τον Ναυαγοσωστη να μην γνωριζει το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ περιοχης και να μας στελνει ΚΟΡΙΝΘΟ …ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΣ το Κεντρο υγειας μαθαινουμε οτι κανονικα στην παραλια την συσκεκριμενη επρεπε να εχει απαγορευτικο αλλα βεβαια η τοπικη κοινωνια ή και οποιος αλλος ειναι υπευθυνος αδιοφορει… αλλωστε τι μας φταινε και οι καφετεριες με την αισχροκερδεια τους ΒΕΒΑΙΑ για το κρουσμα ουτε λογος και ας κολυμπουσαν και παιδια ….ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog