Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

O Βοχαΐτης υποψ. Βουλευτής Πελοπίδας Καλλίρης «σάρωσε» σε Άσσο Λέχαιο και Περιγιάλι

- Advertisement -

Ο κ. Πελοπίδας Καλλίρης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφτηκε τις περιοχές Λέχαιο, Περιγιάλι και Άσσο την Τρίτη 1η Μαίου. Στην περιοχή της Βόχας, όπου έλκει και την καταγωγή του, ο κ. Καλλίρης έτυχε θερμότατης υποδοχής…

Η προσέλευση των φίλων του κ. Καλλίρη ήταν αθρόα. Οι κάτοικοι του Λεχαίου, Περιγιαλίου και του Άσσου συζήτησαν με τον κ. Πελοπίδα Καλλίρη για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους. Ο κ. Καλλίρης τόνισε την ανάγκη για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής και για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, και ιδιαίτερα για την Κορινθία επεσήμανε ότι πρέπει να στοχεύσουμε στον τουρισμό, στην πρωτογενή παραγωγή και την ενέργεια. Επιπλέον ο κ. Καλλίρης αναφέρθηκε στην χάραξη ζωνών βιομηχανικής χρήσης στην Κορινθία, ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για βιομηχανική ανάπτυξη και τον περιορισμό της ανεργίας, αλλά και στον επανασχεδιασμό της χρήσης των λιμανιών της Κορινθίας. Η συζήτηση με τους κατοίκους ήταν πολύ εποικοδομητική, καθώς αντάλλαξαν απόψεις και ο κ. Καλλίρης τους είπε χαρακτηριστικά ότι πέραν της μείωσης του κόστους ζωής είναι αναγκαία η αγροτική ανάπτυξη και η στήριξη του αγροτικού κόσμου. «Πρέπει άμεσα να λάβουμε μέτρα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων ανθρώπων. Οι νέοι είναι το μέλλον μας και οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε ένα βέβαιο μέλλον με προοπτική. Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες εκείνες που θα κάνουν την Κορινθία να «ξανανιώσει».» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλίρης.

Την Πέμπτη 3 Μαΐου ο κ.. Πελοπίδας Καλλίρης θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στις περιοχές Λαλιώτη (17.00), Άνω Διμηνιό (17.30), Κάτω Διμηνιό (18.00), Νεάπολη (18.30), Πάσιο (19.00), Μούλκι (19.30), Βασιλικό (20.00) και Κιάτο (21.00), όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στο Κέντρο Μάλλιου (έναντι παλαιού νεκροταφείου Κιάτου).
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog