Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Λουτράκι ο πρώτος τελικός του Τσάλεντζ Καπ!

- Advertisement -

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στον Διομήδη Άργους αναφορικά με τους διπλούς τελικούς στο Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών και η ελληνική ομάδα θα δώσει τη ρεβάνς εκτός έδρας…

Οι «λύκοι» προετοιμάζονται να γράψουν μια ακόμη χρυσή σελίδα διεκδικώντας σε λίγες ημέρες το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο, κόντρα στην ελβετική Βάκερ Τουν. Οι τελικοί θα είναι διπλοί και όπως προέκυψε από την κλήρωση, το πρώτο ματς θα γίνει στο κλειστό του Λουτρακίου στις 19 ή 20 Μαΐου και ο επαναληπτικός στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα στην Ελβετία.

Η σειρά αυτή δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Διομήδη, παρόλα αυτά ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας εμφανίστηκε αισιόδοξος στο πρώτο του σχόλιο μετά την κλήρωση: «Φέτος στη σεζόν προχωράμε όπως μας τα φέρνει η τύχη. Πιθανώς υπάρχει λόγος που έγινε έτσι. Μην ξεχνάμε ότι και κόντρα στους Πολωνούς (δύο ματς εκτός) και κόντρα στους Ουκρανούς (το δεύτερο εκτός) προκριθήκαμε. Έτσι και αλλιώς αυτοί είναι το φαβορί και αν πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο ματς για να πάρουμε τον τίτλο, τι καλύτερο από το αυτό να γίνει εκτός έδρας», ήταν τα λόγια του.

*gazzetta

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μηπως ειδαν οι δημοτικοι αρχοντες ποσο πολυ κοσμο μαζεψε ενα αθλημα σε μια περιοδο πολυ δυσκολη για ολους;
    Θα βοηθησουν τον ποσειδωνα που ανεβηκε κατηγορια ή θα αρχισουν τα κλαματα; σνιφ…σνιφ!!!
    Θα στηριξουν το σωματειο ή θα λακισουν σαν τους λαγους;

  2. δε πειραζει…θα παμε και θα στηριξουμε την προσπαθεια των παιδιων για να παρουν σκορ προκρισης.
    Παμε ρε διομηδαρα….παμε ρε συ χαντμπωλ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog