Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Όλα έτοιμα στο Ξυλόκαστρο για τον Πανελλήνιο αγώνα βάδην(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος για τον Πανελλήνιο αγώνα Βάδην που συνδιοργανώνει μαζί με τον ΣΕΓΑΣ.

- Advertisement -

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν από κοινού ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ.Βλάσης Τσιώτος, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Σοφία Σακοράφα, ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ.Κωνσταντίνος Βινατσέλας και η Β’ Ειδικός Γραμματέας ΣΕΓΑΣ, κ.Παρασκευή Παχατουρίδου με αφορμή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ (ανδρών-γυναικών και U23)

Η συνέντευξη δόθηκε στην εμβληματική Βίλα Σικελιανού στην Συκιά Ξυλοκάστρου.

Ο δήμαρχος κ.Βλάσης Τσιώτος τόνισε την σημασία της έλευσης ενός τόσο σημαντικού αγώνα που θα διεξαχθεί στον παραλιακό δρόμο του όμορφου Ξυλοκάστρου το Σάββατο 11  Μαΐου.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της χώρας ενώ θα υπάρχει και διαδρομή 5χιλιομέτρων για αθλητές/τριες κάτω των 23 ετών.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 10χλμ το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Ξυλόκαστρο. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε οι οικοδεσπότες αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος και να φιλοξενήσουμε τους κορυφαίους αθλητές από όλη την Ελλάδα,

τόνισε ο κ. Δήμαρχος

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ.Σοφία Σακοράφα επεσήμανε την σημαντικότητα του αγώνα για την Ομοσπονδία ,στόχος είπε είναι να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των νέων για τα αθλήματα του στίβου. Μετά το πέρας της συνέντευξης ξεναγήθηκε στην υπέροχη ιστορική Βίλα του κορυφαίου μας ποιητή από τον ιδιοκτήτη του κτήματος κ.Τυπάλδο και εντυπωσιάστηκε!

αγκαλιαζουμε τη διοργανωση για να επιτυχουν οι αθλητεσ μας μεγαλεσ επιδοσεις

τόνισε η κ. Σακοράφα

Η κ. Παχατουρίδου, αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΣΕΓΑΣ, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την αποδοχή της πρότασης ώστε να διεξαχθεί ο πανελλήνιος αγώνας βάδην στο δήμου του, ενώ εξήρε την άψογη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα

Ο κ. Βινατσέλας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τελευταία διοργανώνονται πανελλήνιοι αγώνες στην Πελοπόννησο. Ευχαρίτησε την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που αποτελούν τους βασικούς αγωγούς στο έργο της Περιφέρειας.

Ο δήμαρχος και η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα, ενώ το μετάλλιο που δώρισε η κ. Σακοράφα στον κ. Τσιώτο φιλοτέχνησε η κ. γλύπτρια Βάνα Ξένου του 40ου Μαραθωνίου Αθήνας

Το κάλεσμα του δημάρχου στους Κορίνθιους

Σε ερώτηση του Μιχάλη Φιλιάνδρα από το loutrakiblog.gr για τις επόμενες αθλητικές διοργανώσεις, ο δήμαρχος απάντησε

Μετά το πέρας της Συνέντευξης, η κ. Σακοράφα ξεναγήθηκε στην ιστορική βίλα του Άγγελου Σικελιανού από τον ιδιοκτήτη του Κτήματος κ. Τυπάλδο, όπου πραγματικά εντυπωσιάστηκε !

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού-Τουρισμού-Πολιτισμού του δήμου Ξυλοκάστρου κ. Λόντο Αναστάσιο

Χ@ρά

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν έβαλες την ωραία φωτογραφία σου με την Σοφία Σακοράφα βρε Χαρά 😜Μια αξιόλογη κυρία και μεγάλη αθλήτρια η Σακοράφα !!Καλη Ανάσταση και υγεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog