Χθες στην Κόρινθο γιορτάστηκε με τιμές η ημέρα του φασίστα. Στα περιβολάκια είχε συγκέντρωση η χρυσή αυγή και στο πανεπιστήμιο είχαν διοργανώσει αντί συγκέντρωση οι αριστεριστές. Το μίσος και στις δύο συγκεντρώσεις περίσσευε…

 Είχα την ελπίδα ότι τα νέα παιδιά από την πόλη μας δεν θα φορούσαν μαύρες μπλούζες με σήματα μίσους. Δεν θα κρατούσαν καδρόνια που στην άκρη τους θα κρεμούσαν μια Ελληνική σημαία. Κι όμως ο Γιαννης το παιδί του γείτονα μου, που το γνωρίζω από μικρό παιδί ήταν εκεί με το βλέμμα του γεμάτο μίσος. Έφυγα και κατέβηκα στο πανεπιστήμιο. Εκεί είδα ακριβώς το ίδιο θέαμα. Το μόνο που άλλαζε ήταν ότι στο καδρόνι δεν ήταν κρεμασμένη η ελληνική σημαία, αλλά μια κόκκινη και οι μπλούζες δεν ήταν μαύρες. Και σε αυτή την συγκέντρωση ήταν τα παιδιά της πόλης μας. Πάντως τα καδρόνια ήταν μάλλον αγορασμένα από το ίδιο μαγαζί και το βλέμμα ίδιο, γεμάτο μίσος. Τα συνθήματα φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες και τα αντίστοιχα των χρυσαυγιτών ήταν τα τραγούδια της γιορτής. 
Στην μέση η αστυνομία, όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες αστυνομία. Προς Θεού δεν υπονοώ ότι δεν έπρεπε να ήταν εκεί. Λέω μόνο ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι μας από την στιγμή που αναγκαζόμαστε, μετά τα καραγκιοζιλίκια που τόσα χρόνια κάναμε βεβαίως, να βάζουμε ανάμεσα στα παιδιά την διμοιρία των ΜΑΤ και τις διαφορές μεταξύ τους τις λύνει ο Αστυνομικός Διευθυντής.
Εκεί ήταν και καθηγητής σχολείου, γνωστότατος για τις αριστερές του απόψεις που περνούσε ανάμεσα στους χρυσαυγίτες πάνω κάτω θέλοντας να αποδείξει δεν ξέρω και εγώ τι. Τον ξέρω είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον βαθμό τις ανοησίας του. Τι επιδιώκει ; να γίνει το φυτίλι ώστε να σπάσουν τα κεφάλια του οι μαθητές του;
Στην γιορτή του φασίστα ήταν όλοι εκεί! Κανονικά θα έπρεπε να κάτσουμε σπίτι μας και να σκεφτούμε πόσο κακό κάναμε στα παιδία μας, όταν το μόνο που μας ένοιαζε ήταν τα ευρώ στην τσέπη μας, όταν υποστηρίζαμε ότι μπορεί να έρθει στην χώρα μετανάστης όλος ο πλανήτης, όταν λέγαμε μέσα στην βουλή ότι δεν θα εφαρμοστεί νόμος του και τόσα άλλα.
Έστω και την τελευταία στιγμή μην αφήσουμε τα παιδιά μας να κάνει κακό το ένα στο άλλο λόγω της βλακείας μας.
Υ.Γ. μόλις είδα στο blog δύο παρόμοιες αναρτήσεις. Χρυσή αυγή και ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για νοθεία στις εκλογές προσπαθώντας να οξύνουν τα πνεύματα (αναρτήσεις 0630 μμ και 0900πμ από alex). Επικίνδυνοι άνθρωποι!!! Αφήστε τα παιδιά έξω από τα κόλπα σας. 
Μπετόβλακας