Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Πελ.Καλλίρη με Κινέζα σύμβουλο τουρισμού και επενδύσεων

- Advertisement -

Την Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 η κα Xie Min, πρώην διπλωμάτης της Πρεσβείας της Κίνας στην Αθήνα, επισκέφτηκε τον υποψήφιο Βουλευτή Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη στο γραφείο του στην Κόρινθο, με τον οποίο τους συνδέει πολυετής προσωπική φιλία. Η κα Xie Min είναι σύμβουλος για θέματα τουρισμού και επενδύσεων με έδρα την Σαγκάη…


Ο κ. Καλλίρης συζήτησε για αρκετή ώρα με την κα Xie Min, η οποία τον συνεχάρη για την απόφασή του να κατέλθει στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την Ελλάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Όπως είπε χαρακτηριστικά η κα Xie Min , «είναι αναγκαίο θεσμικοί παράγοντες και άτομα με βαθιά γνώση της οικονομίας, εμπειρία και τεχνογνωσία, όπως είναι ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές να λαμβάνουν θέσεις μέσω των οποίων θα μπορέσουν να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας.»
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραια αλλα θα μας πει κανεις και τι ειπαν ,θελουμε τουριστες απο την Σαγκαη η κανενα μεγαλο πολυκαταστημα
    στην περιοχη ??Γιατι δεν νομιζω η εμβελεια ολων των παρεβρισκομενων να ειναι τετοια για να μιλησουν για λιμανι,σιδηροδρομικο δικτυο και αλλα τετοια κοινα .

    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog