Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στους Αγίους Θεοδώρους και στο Λουτράκι οι συμπολίτες της στην υποψήφια Βουλευτή Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα…

Ο καθένας είχε μια καλή κουβέντα να για την στάση της και για το ενδιαφέρον της απέναντι στα περιβαντολογικά προβλήματα των Αγίων Θεοδώρων στην πεντάχρονη θητεία της μέσα στο Κοινοβούλιο.

Ήταν παρούσα πάντα και πάλευε για τα ζητήματα της περιοχής και το κυριότερο, συνέβαλε σημαντικά με παρεμβάσεις στις στα αρμόδια υπουργεία στο να χρηματοδοτηθούν έργα της περιοχής συνδεδεμένα με το περιβάλλον όπως η απεμπλοκή του έργου του βιολογικού καθαρισμού Αγίων Θεοδώρων.
Όσον αφορά στο Λουτράκι επεσήμανε ότι ο τουρισμός στην γνωστή ιαματική πόλη εδώ και δεκαετίες είναι ο βασικός παράγοντας της ανάπτυξης στην περιοχή με επιχειρήσεις που προσέφεραν υψηλά επίπεδα και αντίστοιχης ποιότητας υπηρεσίες.
Η πολιτεία οφείλει να σταθεί ενεργά κοντά στους ενασχολούμενους με τον τουρισμό είτε είναι ξενοδοχεία & ενοικιαζόμενα δωμάτια, είτε χώροι εστίασης και διασκέδασης και να δώσει επενδυτικά κίνητρα για βελτίωση και εκσυνγχρονισμό των υποδομών. Σαυτη την περίοδο κρίσης το Λουτράκι που αποτελεί ένα κοντινό και καταπληκτικό τουριστικό προορισμό με ιδιαίτερο στοιχείο τον ιαματικό τουρισμό πρέπει να αναδείχθεί ώστε να δημιουργηθούν για θέσεις εργασίας για τους συμπολίτες μας.
Ο τουρισμός είναι μια πηγή εσόδων σ’ αυτή την δύσκολη εποχή που περνά η χώρα μας και χρειάζονται μέτρα ανάπτυξης για να τονώσουν την τοπική οικονομία.
Από το Γραφείο Τύπου της Αθηνάς Κόρκα
Η Κορινθία μας ενώνει_